Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Η “μάχη” για τα playoffs περνάει από τη Θεσσαλονίκη!

 

Με τρία σημαντικά παιχνίδια συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σήμερα (26/02) η 24η “στροφή” του πρωταθλήματος της Super League, όμως το ματς του Άρη κόντρα στον Ατρόμητο είναι αυτό που δεσπόζει στο πρόγραμμα. 

Τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ήρθαν ισόπαλα, με μοναδική νικήτρια, την ΑΕΚ, που επικράτησε στην έδρα της με 2:0 επί του Αστέρα Τρίπολης. Σήμερα (26/02), η δράση ολοκληρώνεται με τρεις σημαντικούς αγώνες, εκ των οποίων αυτός του Άρη με τον Ατρόμητο ξεχωρίζει από το πρόγραμμα.

Ιωνικός – ΟΦΗ

Αρχικά, στις 16:00, ο Ιωνικός φιλοξενεί τον ΟΦΗ, σε ένα πολύ αμφίρροπο ματς. Οι Νικαιώτες βρίσκονται στην 12η θέση με 15 βαθμούς και προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 1:0 από τον Παναιτωλικό, θέλοντας να βρουν βαθμούς και ψυχολογία στη “μάχη” που δίνουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Από την άλλη πλευρά, οι Κρητικοί έχουν 23 βαθμούς και είναι στη 10η θέση της κατάταξης, έχοντας τους ίδιους στόχους, ενώ προέρχονται από τη “βαριά” εντός έδρας ήττα με 3:0 από τον Άρη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει και πάλι στους τραυματίες Σόουζα (10 συμ/- γκολ) και Γούλερι (3 συμ/- γκολ), ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Τσίμπαχ (8 συμ/- γκολ). Αντιθέτως, στην αποστολή θα βρίσκονται οι Ρομαό (21 συμ/- γκολ) και Κάνιας (17 συμ/- γκολ), που εξέτισαν την ποινή τους. Από την άλλη μεριά, ο Τοράρινσον (18 συμ/- γκολ) έμεινε εκτός αποστολής για οικογενειακούς λόγους, οι τιμωρημένοι Μεγιάδο (21 συμ/- γκολ) και Λάρσον (22 συμ/1 γκολ), αλλά και οι τραυματίες Φελίπε (3 συμ/1 γκολ), Νέιρα (10 συμ/2 γκολ) και Θεοδοσουλάκης (6 συμ/- γκολ).

Οι αποστολές στο Ιωνικός – ΟΦΗ

Ιωνικός: Άλεν, Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Ρουμπουλάκου, Μύγας, Ρομαό, Μπουένα, Σάκιτς, Αντούνες, Μασάς, Λοβέρα, Φαντιγκά, Κάνιας, Καμπράλ, Μάνος, Ελευθεριάδης, Σεμπά, Μάντζης.

ΟΦΗ: Μανδάς, Χριστογεώργος, Σωτηρίου, Μαρινάκης, Αποστολάκης, Μπαλογιάννης, Βούρος, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Yohou, Διαμαντής, Περέα, Ντιουσέ, Βάκιτς, Τοράλ, Τσιλιανίδης, Μπιφουμά, Μοσκέρα, Γκρόνινγκ, Ντίκο, Τζου.

Λεβαδειακός – Παναιτωλικός

Την ίδια ώρα (16:00), ο Λεβαδειακός φιλοξενεί τον Παναιτωλικό, σε ένα ματς με πλούσιο ενδιαφέρον. Οι Βοιωτοί βρίσκονται στον “πάτο” της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, ενώ τα “καναρίνια” είναι στην 8η θέση με 27 βαθμούς και στοχεύουν να πλησιάσουν σε θέσεις για τα playoffs. Ο Λεβαδειακός προέρχεται από από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, ενώ η ομάδα του Αγρινίου επιβλήθηκε με 1:0 επί του Ιωνικού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γερεμέγιεφ, (3 συμ/- γκολ), Λούα Λούα (16 συμ/- γκολ), Βήχο, Βινίσιους (16 συμ/- γκολ), Τόρο (11 συμ/- γκολ), Μουτίνιο (17 συμ/3 γκολ), Μπαχανάκ (15 συμ/- γκολ). Στον αντίποδα, ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει σε αρκετούς παίκτες. Ο λόγος για τους Νταγκό (16 συμ/2 γκολ), Μπακάκης (5 συμ/- γκολ), Μαλής (7 συμ/1 γκολ), Χατζηθεοδωρίδης (15 συμ/- γκολ), Βοΐλης, Στεργιάκης (5 συμ/- γκολ), Αποστολόπουλος, Λαζαρίδης, Νικολάου, Ραγιάς.

Οι αποστολές στο Λεβαδειακός – Παναιτωλικός:

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς, Γκροφ, Χάμοντ, Μεχία, Σακό, Σκβάρκα, Βρακά, Γιαννιώτα, Δούμτσιο, Κωνσταντινίδη, Λιάγκα, Νίκα, Ντεντάκης, Παναγιώτου, Συμελίδη, Τσάπρα, Νταμπό, Σαχπεκίδη, Σαβιέρ, Παζ.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Νοσίρου, Μλάντεν, Καρέλης, Πέδρο, Ντίας, Γκρατερόλ, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπουζούκης, Χουάνπι, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Τσιγγάρας, Στάγιτς, Λιάβας, Κοντογιάννης.

Άρης – Ατρόμητος

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται σήμερα (26/02) με το σπουδαίο ματς του Άρη με τον Ατρόμητο, το οποίο μπορεί να κρίνει πολλά στην είσοδο των δυο ομάδων στα playoffs του πρωταθλήματος. Οι “κίτρινοι” είναι στην 6η θέση με 34 βαθμούς, ενώ οι Περιστεριώτες είναι στην 7η με 28 βαθμούς. Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 3:0 επί του ΟΦΗ, ενώ η ομάδα των δυτικών προαστίων προέρχεται από την εντός έδρας επικράτηση με 1:0 κόντρα στο Λεβαδειακό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Φαμπιάνο (21 συμ/3 γκολ) είναι τιμωρημένος, ενώ στην αποστολή επέστρεψε ο Μανού Γκαρθία (17 συμ/4 γκολ). Στον αντίποδα, η προετοιμασία του Ατρόμητου συνεχίστηκε με πολλά προβλήματα. Ο Κρις Κόλμαν δεν υπολογίζει στον Ερλινγκμαρκ (17 συμ/1 γκολ), τον Μαυρομάτη (9 συμ/- γκολ), αλλά και τον Κλωναρίδη.

Οι αποστολές στο Άρης – Ατρόμητος:

Άρης: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Μ. Γκαρσία, Νταρίντα, Καμαρά, Πάλμα, Καμάτσο, Ραπ, Ντουκουρέ, Γκρέι, Ετεμπό, Πρίσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Ενκουλού, Οντουμπάτζο, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Μπρανέσκου, Σάλτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Πομόνης, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Μουντές, Καμαρά, Κούεν, Γκονθάλεθ, Οικονομίδης, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.//

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής στη Super League:

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου

Βόλος – Λαμία 1:1

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 2:0
ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 0:0
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0:0

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου

16:00 Ιωνικός – ΟΦΗ
16:00 Λεβαδειακός – Παναιτωλικός
19:30 Άρης – Ατρόμητος

Περισσότερα

Click to comment

Trending