Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Βλέπει Γιάννινα ο Βόλος

Επιστρέφει ο Αρούνα Σι απουσιάζει ο τιμωρημένος Άλχο

Ο Βόλος έχασε την ευκαιρία δύο στροφές πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, να είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας, μιας κι έπεσε θύμα έκπληξης φέρνοντας ισοπαλία με την Λαμία.

Οι κυανέρυθροι του Κώστα Μπράτσου δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και λίγο έλλειψε να χάσουν από την ομάδα που είναι κολλημένη στον πάτο της βαθμολογίας, σε ένα κάκιστο παιχνίδι από μέρους τους.

Ίσως και να ήταν το χειρότερο παιχνίδι που έκαναν σ΄ αυτά τα τέσσερα χρόνια που αγωνίζονται στην Super League, βάση και της δυναμικότητας του αντιπάλου.

Όμως το ματς ανήκει στο παρελθόν και ο Βόλος κρατά το ότι δεν έχασε σε ένα παιχνίδι που σαφώς δεν ήταν καλός, σε ένα παιχνίδι που μέτρησε μόνο μία τελική!!!

Το γκολ του Γιώργου Κούτσια δηλαδή, που είναι και το τελευταίο στο Ελληνικό πρωτάθλημα αφού απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις για την μεταγραφή του στο MLS.

Όπως ήδη γράψαμε απομένουν δύο στροφές ως το τέλος της κανονικής περιόδου, με τα play-off να αναμένονται καυτά…

Η πρότελευταία στροφή θέλει τον Βόλο να πηγαίνει σε μία δύσκολη έδρα: Αυτή των Ιωαννίνων, για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ.

Εκεί δηλαδή που έχασε η ΑΕΚ, δεν πέρασαν ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ παρά μόνο ο ΠΑΟ με πέναλτι στις καθηστερήσεις.

Επικίνδυνη έξοδος, με την Βολιώτικη ομάδα να θέλει να κάνει αυτό που ξέρει στα εκτός έδρας ματς: Να κερδίσει!

Ο Αρούνα Σι επιστρέφει μετά την αποβολή του στην Λεωφόρο και αφού εξέτισε την ποινή του στο προηγούμενο παιχνίδι.

Θα απουσιάσει σίγουρα ο Νικολάι Άλχο που αποβλήθηκε με την Λαμία στην κυριολεξία χωρίς λόγο και αιτία, ενώ φυσικά δεν υπάρχει πλέον και ο Γιώργος Κούτσιας που φεύγει για άλλες πολιτείες (…αυτές της Αμερικής).

Αγώνα δρόμου θα κάνει όμως για να προλάβει ο Ζαν Μπαριέντος.

Η προετοιμασία για το ματς των “Ζωσιμάδων”  έχει λοιπόν ξεκινήσει και η ομάδα του Βόλου θα επιδιώξει να επιστρέψει στις επιτυχίες…

 

 

Trending