Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Μετρούν… ποιότητα και θέληση στο Περιστέρι

 

Ατρόμητος και ΑΕΚ ξανανταμώνουν στο Περιστέρι για το εξ αναβολής ματς της 21ης αγωνιστικής της Super League, με την “Ένωση” να έχει βαθμολογικό κίνητρο (17:30). 

To περιβόητο παιχνίδι της… χρονιάς, αναμένεται να διεξαχθεί σήμερα στο Περιστέρι, εκεί όπου ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ. Ματς εξ αναβολής για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος, το οποίο δεν διεξήχθη λόγω του γνωστού θέματος με τα δοκάρια στις εστίες.

Ο Ατρόμητος την περασμένη αγωνιστική έμεινε στο 1:1 στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Αποτέλεσμα που τον άφησε και μαθηματικά εκτός playoff. H ομάδα των δυτικών προαστίων, αντιμετωπίζει μέσα σε πέντε μέρες αντιμετωπίζει ΑΕΚ και Παναθηναϊκός και μπορεί να γίνει ρυθμιστής της κούρσας για τον τίτλο. Σε αντίθεση με την “Ένωση“, οι Περιστεριώτες δεν αντιμετωπίζουν απολύτως κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, πέρα φυσικά από τους μακροχρόνια τραυματίες, Σουάρεθ και Κιβρακίδη.

Στον αντίποδα, για την ΑΕΚ επιστρέφουν οι Σέρχιο Αραούχο, Νταμιάν Σιμάνσκι, Μιλάντ Μοχαμάντι και Πάολο Φερνάντες. Αντίθετα, όπως αναμενόταν, εκτός έμειναν οι τραυματίες Λιβάι Γκαρσία, Κώστας Γαλανόπουλος και Θεοδόσης Μαχαίρας, καθώς και ο τιμωρημένος Νόρντιν Άμραμπατ.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Δημήτρης Καραντώνης με βοηθούς τους Βασίλη Νικολακάκη και Γιάννη Καραγκιζόπουλο. Τέταρτος ο Κωνσταντίνος Κατοίκος, ενώ στο VAR θα είναι Γιάννης Παπαδόπουλος.//

Περισσότερα

Click to comment

Trending