Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα ο Ρουπ

 

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού (12/03, 19:00) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Γερμανό μέσο να είναι το μοναδικό “πρόβλημα” στα πλάνα του Απόστολου Τερζή. 

Την Κυριακή (12/03), στις 19:00, ο Άρης θα υποδεχτεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στο “Κλ. Βικελίδης” για το φινάλε της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Super League και οι “κίτρινοι” συνεχίζουν την προετοιμασία τους, με τον Απόστολο Τερζή να βλέπει τον Λούκας Ρουπ να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και να παραμένει… στα πιτς ακόμη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του εντός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 26ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή της μεθαυριανής αναμέτρησης στο Κλεάνθης Βικελίδης (12/03, 19:00).

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (προθέρμανση με ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού και τακτική) με τον Λούκας Ρουπ να ακολουθεί και πάλι ατομικό πρόγραμμα».//

Περισσότερα

Click to comment

Trending