Connect with us
Advertisement

ΜΠΑΣΚΕΤ

Χωρίς Τζέιμς η Μονακό κόντρα στην Μπασκόνια

 

Οι Μονεγάσκοι θα παραταχθούν χωρίς τον αστέρα τους στον αποψινό αγώνα (21:30) για την 28η αγωνιστική της Euroleague απέναντι στους Βάσκους. 

Με σημαντική απώλεια θα παραταχθεί η Μονακό στο σημερινό ματς (21:30) κόντρα στην Μπασκόνια στη Βιτόρια. Συγκεκριμένα, ο Σάσα Ομπράντοβιτς δεν υπολογίζει στον ηγέτη της ομάδας του, Μάικ Τζέιμς, ελέω ενός τραυματισμού στο δείκτη του Αμερικανού γκαρντ.

Η Μονακό αντιμετωπίζει την Μπασκόνια στο πλαίσιο της 28ης “στροφής” της Euroleague και έχει στόχο τη νίκη, προκειμένου να “κλειδώσει” την παρουσία της στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και το πλεονέκτημα έδρας ενόψει playoffs.

Ο Μάικ Τζέιμς δεν ακολούθησε την αποστολή στη Βιτόρια λόγω ενός τραυματισμού στον δείκτη του δεξιού χεριού, που υπέστη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού.

Ο Αμερικανός γκαρντ υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν όμως πως δεν έχει υποστεί κάταγμα, αλλά η κάκωση που έχει ήταν αρκετή για να του στερήσει τη συμμετοχή στο σημερινό ματς. Υπενθυμίζεται πως ο Τζέιμς φέτος στην Euroleague μετράει 16,8 πόντους, 4,7 ασίστ, 3,5 ριμπάουντ και 17,2 στην αξιολόγηση κατά μέσο όρο ανά αγώνα. //



Περισσότερα

Click to comment

Trending