Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Εστιάζει στην τακτική ο ΠΑΟΚ πριν το Βόλο

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του κυριακάτικου αγώνα (12/03, 19:00) κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να κάνει… focus στην τακτική προετοιμασία των παικτών του.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή τον Βόλο στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Super League και συνεχίζει την προετοιμασία του, με τα γνωστά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου εστίασε στην τακτική προετοιμασία των παικτών του, ενώ ο Γιάννης Κάργας προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Φιλίπε Σοάρες και Λευτέρης Λύρατζης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Δύο μέρες πριν το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας για την κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League 2022-23 στην έδρα του ΝΠΣ Βόλος, παίκτες και τεχνικό επιτελείο προετοιμάζονται με μοναδικό στόχο το τρίποντο.

Η προπόνηση της Παρασκευής (10.03) ξεκίνησε με προθέρμανση, παιχνίδι κατοχής, ακολούθησε δουλειά στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό και στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα. Ο Γιάννης Κάργας προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα. Ο Ίβαν Νάσμπεργκ έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ενοχλήσεων και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Οι Φιλίπε Σοάρες και Λευτέρης Λύρατζης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς δούλεψε στο γήπεδο και στο γυμναστήριο.

Το Σάββατο (11.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει οδικώς για Βόλο».

Περισσότερα

Click to comment

Trending