Connect with us
Advertisement

ΜΠΑΣΚΕΤ

Πράσινο… ξεμούδιασμα πριν τα playoffs!

 

O Παναθηναϊκός σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά εξ αναβολής ματς, έκανε… επίδεξη δύναμης κόντρα στον ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 86-58 και έτσι οι δυο ομάδες ετοιμάζονται για την… τελική ευθεία του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών. 

Εύκολο έργο είχε το “τριφύλλι” στο “PAOK Sports Arena”, επικρατώντας με 86-58 επί του “Δικέφαλου του Βορρά” στο εξ αναβολής ματς της 22ης και τελευταίας “στροφής” του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Με τη νίκη αυτή, οι “πράσινες” τελείωσαν την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος με ρεκόρ 21-1 και τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσουν την Ελευθερία Μοσχάτου στα playoffs. Στον αντίποδα, οι Θεσσαλονικείς υποχώρησαν στο 11-11 και τερμάτισαν στην 7η θέση και θα αντιμετωπίσουν τα Χανιά για τις θέσεις 5-8 της κατάταξης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκειά του με εξαίρεση την πρώτη περίοδο, στην οποία οι γηπεδούχες “ξάφνισαν” το “τριφύλλι” και παρέμειναν κοντά στο σκορ. Μάλιστα και οι δυο προπονητές “άνοιξαν” το ροτέισιον, ξεκουράζοντας αρκετές αθλήτριές τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας των playoffs.

Πρώτη σκόρερ για τις νικήτριες ήταν η Αρίκα Κάρτερ, η οποία “σταμάτησε” στους 17 πόντους, ενώ εξαιρετική ήταν η εμφάνιση της Κατερίνας Σωτηρίου, η οποία σημείωσε 13 πόντους, κατέβασε 9 ριμπάουντ, μοίρασε 5 ασίστ και έκανε 3 κλεψίματα.

Από την άλλη πλευρά, για τον “Δικέφαλο του Βορρά” διακρίθηκε η Ζάντα Γουίλιαμς, η οποία πέτυχε το double-double με 14 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ αξιοσημέιωτη ήταν και η παρουσία των Κιλαζίδου και Καρλάφτη. //

Τα δεκάλεπτα: 21-22, 32-42, 42-64, 58-86

Περισσότερα σε λίγο…

Περισσότερα

Click to comment

Trending