Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Φινάλε με ντέρμπι στη Φιλαδέλφεια!

 

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας στη Super League, με το παιχνίδι της “Ένσωης” και των “ερυθρολεύκων” να τραβάει όλα τα βλέμματα από την αγωνιστική δράση. 

Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος της Super League έφτασε στο τέλος της και στις 19:00 θα διεξαχθούν επτά αναμετρήσεις, με το ντέρμπι της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό στην “OPAP Arena” να δεσπόζει από το πρόγραμμα.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Νέα Φιλαδέλφεια για το πρωτάθλημα έπειτα από 20 χρόνια είναι γεγονός. Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στην “Opap Arena” με… φόντο την κορυφή. Η “Ένωση” βρίσκεται στην κορυφή με 59 βαθμούς και προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με τον Ατρόμητο, ενώ οι “ερυθρόλευκοι” είναι στην τρίτη θέση της κατάταξης με 53 βαθμούς και θέλουν να πλησιάσουν την “πρωτιά” και τον δεύτερο Παναθηναϊκό ενόψει πλέι οφ. Ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει στη διάθεσή του τον Λιβάι Γκαρσία (22 συμ/11 γκολ), ο οποίος επέστρεψε στην αποστολή παρά τον τραυματισμό που είχε, ενώ εκτός αποστολής θα είναι οι Τζαβέλλας (8 συμ/- γκολ), Γαλανόπουλος (8 συμ/- γκολ) και Φαν Βέερτ (11 συμ/4 γκολ). Στον αντίποδα, ο Μίτσελ θα έχει στη διάθεσή του τον Χάμες Ροντρίγκες (17 συμ/5 γκολ), ο οποίος επιστρέφει στην “ερυθρόλευκη” αποστολή από τις 13 Φεβρουαρίου, όπως και ο Σαμασέκου (13 συμ/1 γκολ). Εκτός αποστολής έμειναν οι Γκάρι (16 συμ/2 γκολ), Σισέ (4 συμ/- γκολ), Παπασταθόπουλος (18 συμ/1 γκολ) και Εμβιλά (22 συμ/- γκολ).

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Φερνάντες.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Σαμασέκου, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, με το ματς να έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον αφού οι γηπεδούχοι αναζητούν το “τρίποντο” που θα τους ανεβάσει στην πέμπτη θέση ενδεχωμένως, ενώ ο “Άγιαξ της Ηπείρου” είναι στην 11η θέση με 23 βαθμούς και προετοιμάζεται για τα πλέι άουτ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Τόλης Τερζής δεν υπολογίζει τους Οντουμπάτζο (20 συμ/1 γκολ) και Ετέμπο (17 συμ/- γκολ), ενώ τραυματίας είναι ο Ρουπ (4 συμ/1 γκολ). Εκτός δράσης έχουν τεθεί οι Μανού Γκαρθία (17 συμ/4 γκολ), Χαΐροβιτς, Μαρμαρίδης, Χατζηιωάννου, Τανούλης και Καρακασίδης. Ο Θανάσης Στάικος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Παντελάκη (21 συμ/1 γκολ), Καραχάλιο (21 συμ/- γκολ), Νίνη (7 συμ/- γκολ), Παμλίδη (21 συμ/2 γκολ), Ροσέρο (15 συμ/2 γκολ), Κιάκο (8 συμ/-γκολ) και Κόντε, ενώ τιμωρημένοι είναι οι Τζίνο και Πήλιος (17 συμ/- γκολ).

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Μ. Γκαρσία, Νταρίντα, Καμαρά, Πάλμα, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος, Παναγίδης.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Αλ. Λώλης, Ν. Λώλης, Εραμούσπε, Λέο, Φοφανά, Τζίμας, Τσάβος, Ριένστρα, Ράντου, Μπορταγκαράι, Τσίρης, Μπακαδήμας, Κύρκος, Λιάσος, Σταματελόπουλος και Μπάλαν.

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έχοντας… το μυαλό του στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, αντιμετωπίζει στο Περιστέρι τον Ατρόμητο. Οι “πράσινοι” έχουν 58 βαθμούς, ενώ οι Περιστεριώτες έχουν 29 βαθμούς, χωρίς να έχουν ελπίδες για την είσοδό τους στα πλέι οφ. Στην αποστολή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς (19 συμ/2 γκολ), ενώ εκτός έμεινε ο Μπερνάρ (21 συμ/1 γκολ) και ο Σένκεφελντ (20 συμ/- γκολ). Από την άλλη πλευρά, ο Κρις Κόλμαν δεν υπολογίζει στον Στέφανο Στρούγγη (12 συμ/- γκολ), τον Κιβρακίδη (3 συμ/- γκολ) και Σουάρεθ (9 συμ/- γκολ).

Η αποστολή του Ατρόμητου: Γιαννιώτης, Μπρανέσκου, Σάλτας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Πομόνης, Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Γκονθάλεθ, Καμαρά, Οικονομίδης, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Κώτσιρας, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σάντσες, Πούχατς, Σάρλια, Μάγκνουσον, Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Ρουμπέν, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κλεϊνχέισλερ, Μαντσίνι, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Καμπετσής.

Βόλος-ΠΑΟΚ

Τόσο ο Βόλος, όσο και ο ΠΑΟΚ θέλουν να κλείσουν ιδανικά το πρωτάθλημα και η ομάδα του Κώστα Μπράτσου να παραμείνει μέσα στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, ενώ το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλεια βαθμών του Ολυμπιακού. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Βόλος δεν θα έχει τους Μεσκίδα (19 συμ/1 γκολ), Μπαριέντος (18 συμ/2 γκολ), Σιέλη και Γκάγκι (7 συμ/1 γκολ). Ο “Δικέφαλος του Βορρά” δεν υπολογίζει στους Νάσμπεργκ (8 συμ/1 γκολ), Φ. Σοάρες (13 συμ/1 γκολ), Βιεϊρίνια (10 συμ/- γκολ), Λύρατζη (10 συμ/- γκολ), Κούτριτς (10 συμ/3 γκολ), Μουργκ (4 συμ/- γκολ), Τσαούση (9 συμ/- γκολ) και Τζίμα (2 συμ/- γκολ).

Η αποστολή του Βόλου: Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Λούνα, Σι, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Ασλανίδης Τριανταφύλλου, Τσοκάνης, Μεταξάς, Κάτσε, Καρτάλης, Τσιρίνος, Ντέλετιτς, Πιρές, Οζέγκοβιτς, Τσελεμπάκης.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Σάστρε, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Κάργας, Μιχαηλίδης , Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Α. Ζίβκοβιτς , Τάισον, Ρικάρντο, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Τόμας.

Ιωνικός-Αστέρας Τρίπολης

Ο Ιωνικός ψάχνει τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, για να πάρει βαθμολογική “ανάσα” ενόψει πλέι άουτ. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Μύγα (22 συμ/- γκολ), Μασάς αλλά και στον Γούλερι (3 συμ/- γκολ). Από την άλλη, ο Αστέρας Τρίπολης έχασε… τον στόχο των πλέι οφ και θέλει να “κλείσει” θετικά την κανονική περίοδο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ιγκλέσιας, Μπαρτόλο, τον ανέτοιμο Κρέσπι αλλά και τον Τζουκάνοβιτς.

Η αποστολή του Ιωνικού: Αλέν, Χουτεσιώτης, Σόουζα, Τσιριγώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Ρουμπουλάκου, Ρομαό, Σάκιτς, Τσίμπσαχ, Αντούνες, Πογοσιάν, Λοβέρα, Φαντιγκά, Κάνιας, Καμπράλ, Μάνος, Ελευθεριάδης, Σεμπά, Μάντζης.

Η αποστολή του Αστέρα: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Αλάγκμπε, Τιλίκα, Μουνάφο, Σανταφέ, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Γκαρντάφσκι, Σίτο, Προύντζος, Μπαράλες, Ντεμιντένκο, Ζουγλής, Μπάγκους Κάφι, Κωστέας.

Λεβαδειακός-ΟΦΗ

Oι δύο ομάδες δεν έχουν ελπίδες για την είσοδο τους στα πλέι οφ και έτσι εστιάζουν σε ένα καλό… πλασάρισμα στις υπόλοιπες θέσεις. Οι Βοιωτοί δεν υπολογίζουν για το συγκεκριμένο ματς τον Βρακά λόγω τραβήγματος, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Σακό και Λούα Λούα που δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών. Στον αντίποδα, ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν υπολογίζει στους Φελίπε, Γρίβας, Σηφάκης, Μεγιάδο και Βούρο.

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Στογιάνοβιτς, Γκροφ, Μπελμόντ, Τόρο, Χάμοντ, Μεχία, Σκβάρκα, Βινίσιους, Βήχο, Γιαννιώτα, Δούμτσιο, Λιάγκα, Νίκα, Ντεντάκη, Παναγιώτου, Συμελίδη, Τζημόπουλο, Τσάπρα, Σαχπεκίδη, Γερεμέγεφ, Παζ.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Μανδάς, Χριστογεώργος, Σωτηρίου, Μαρινάκης, Λάρσον, Μπαλογιάννης, Θοράρινσον, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Γιοχού, Διαμαντής, Περέα, Ντιουσέ, Μπάκιτς, Τοράλ, Τσιλιανίδης, Μπιφουμά, Μοσκέρα, Γκρόνινγκ, Ντίκο, Ντζου.

Παναιτωλικός-Λαμία

Οι δυο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Αγρίνιο με τους φιλοξενούμενους να είναι αυτοί που… καίγονται για βαθμούς για την αποφυγή του υποβιβασμού. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο κόουτς Αναστασίου τραυματίες Νταγκό, Μπακάκη, Στεργιάκη και Μάρτενσον, όπως και ο Χατζηθεοδωρίδης, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει απόψε την ποινή. Από την άλλη μεριά, η ομάδα της Φθιώτιδας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Σλίβκα, Κορνέζο και Τζανδάρη, όπως και του Σαράνοφ.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Νοσίρου, Μλάντεν, Καρέλης, Πέδρο, Ντίας, Γκρατερόλ, Ντουάρτε, Λάρσον, Μπουζούκης, Βοΐλης, Χουάνπι, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Τσιγγάρας, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Κοντογιάννης.

Η αποστολή της Λαμίας: Γκαραβέλης, Κόσελεβ, Νικοπολίδης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνες, Παπαδόπουλος, Αμπάντα, Νούνιες, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Στάνκο, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Καραμάνος, Βέργος, Τσούκαλος, Μεντίνα.//

Αναλυτικά το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής στη Super League:

19:00 ΑΕΚ-Ολυμπιακός
19:00 Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα
19:00 Ατρόμητος-Παναθηναϊκός
19:00 Βόλος-ΠΑΟΚ
19:00 Ιωνικός-Αστέρας Τρίπολης
19:00 Λεβαδειακός-ΟΦΗ
19:00 Παναιτωλικός-Λαμία

Περισσότερα

Click to comment

Trending