Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Με απουσίες στη Νίκαια ο Αστέρας Τρίπολης

 

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ιωνικό την Κυριακή (12/3, 19:00) στο γήπεδο της Νεάπολης ολοκλήρωσαν οι Αρκάδες, με τον Άκη Μάντζιο να μην έχει όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League.

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ιωνικό την Κυριακή (12/3, 19:00) στο γήπεδο της Νεάπολης.

Ο Άκης Μάντζιος μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στους Καστάνιο, Γκαρντάφσκι που εξέτισαν την τιμωρία τους, αλλά και στον Τασουλή που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Την ίδια ώρα, ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίας Ιγκλέσιας, Μπαρτόλο, τον ανέτοιμο Κρέσπι, αλλά και τον Τζουκάνοβιτς που έχει ίωση.

Αναλυτικά η αποστολή των Αρκάδων: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Αλάγκμπε, Τιλίκα, Μουνάφο, Σανταφέ, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Γκαρντάφσκι, Σίτο, Προύντζος, Μπαράλες, Ντεμιντένκο, Ζουγλής, Μπάγκους Κάφι, Κωστέας.//

Περισσότερα

Click to comment

Trending