Connect with us
Advertisement

ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποστολές σε Λιθουανία και Γαλλία για τους “αιώνιους”

 

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός επιστρέφουν στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις για την 29η αγωνιστική της EuroLeague, με τους “ερυθρόλευκους” να κοντράρονται στο Κάουνας με την Ζαλγκίρις (16/3, 20:00) και τους “πράσινους” στην Γαλλία με την Βιλερμπάν (16/3, 22:00).

Η EuroLeague συνεχίζεται σήμερα (16/3) με την πρώτη πράξη της 29ης αγωνιστικής, η οποία περιλαμβάνει 7 αγώνες, συμπεριλαμβανομένων και των παιχνιδιών των “αιωνίων”, όπου και οι δύο αγωνίζονται εκτός έδρας.

Στο πρώτο χρονικά ματς, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Κάουνας την Ζαλγκίρις (20:00) στην κατάμεστη “Zalgirio Arena” και θα ψάξει τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης. Εκτός ξανά για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ο τραυματίας Κώστας Σλούκας.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στην Γαλλία την Βιλερμπάν (22:00), θέλοντας να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα του από τον ΠΑΟΚ για την Basket League. Ο Χρήστος Σερέλης θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Ντέρικ Ουίλιαμς, αλλά όχι τον Δημήτρη Αγραβάνη.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια του σημερινού (16/3) προγράμματος, ξεχωρίζουν οι αγώνες της Ανατολού ΕφέςΠαρτίζαν και Μακάμπι Τελ ΑβίβΜπασκόνια, που μπορεί να κρίνουν αρκετά πράγματα για την είσοδο στην οκτάδα και στα πλέι οφ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:

19:30 Ανατολού Εφές – Παρτίζαν

20:00 Ζαλγκίρις Κάουνας – Ολυμπιακός

20:00 Μονακό – Βίρτους Μπολόνια

21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπασκόνια

21:30 Βαλένθια – Φενέρμπατχσε

21:45 Ρεάλ Μαδρίτης – Μιλάνο

22:00 Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός

Περισσότερα

Click to comment

Trending