Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Χωρίς Μεσκίδα και Μπαριέντος ο Βόλος

Εξαφανίζονται τα εισιτήρια με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό

Το πρώτο παιχνίδι της… ιστορίας του Βόλου στα play-off πλησιάζει και είναι αλήθεια πως επικρατεί ανυπομονησία στις τάξεις των παικτών του Κώστα Μπράτσου.

Όλος οργανισμός θέλει να ζήσει αυτή την κορυφαία εμπειρία των play-off και υπάρχει πίστη πως η ομάδα μπορεί να κάνει άλλη μία υπέρβαση και να διεκδικήσει το Ευρωπαϊκό όνειρο!

Χωρίς Μπαριέντος και Μεσκίδα

Όσο για το παιχνίδι της Κυριακής, ο Κώστας Μπράτσος θα έχει και πάλι απουσίες, αφού Μπαριέντος και Μεσκίδα δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και θα απουσιάσουν.

Σημαντικές απουσίες…

Επιστρέφουν όμως οι Σιέλης και Γκάγκι, δύο παίκτες που μπορούν να βρεθούν στην 11άδα και με την παρουσία τους, να αλλάξουν τις ισορροπίες.

Άλλα θέματα δεν έχει να αντιμετωπίσει ο Κώστας Μπράτσος, που φιλοδοξεί να λειτουργήσει το πλάνο του και να μπλοκάρει τα ερυθρόλευκα ατού.

Δύσκολη η αποστολή του Βόλου, που θα το παλέψει όμως, όντας το απόλυτο αουτσάιντερ όχι μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Φεύγουν τα εισιτήρια

Σε γρήγορους ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το Κυριακάτικο ματς.

Οι Βολιώτες φίλαθλοι θέλουν να δώσουν το παρών τους στο μεγάλο αυτό παιχνίδι κι εξαφανίζουν τα μαγικά χαρτάκια της αναμέτρησης…

Θυμίζουμε πως οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους, που αφορούν την σκεπαστή κεντρική εξέδρα, από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος στο Πανθεσσαλικό, με την επίδειξη είτε εισιτηρίου διαρκείας, είτε αστυνομικής ταυτότητας, που να αποδεικνύει ότι είναι κάτοικοι Μαγνησίας.

Παράλληλα, διευκρινίζεται ότι η είσοδος των φιλάθλων του Βόλου θα γίνεται από την 2η Πεζογέφυρα.

Θυμίζουμε ότι οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος σήμερα Παρασκευή από τις 9.00 π.μ. έως 8.00 μ.μ., το Σάββατο από τις 10.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ. και την Κυριακή ημέρα του αγώνα, από τις 10.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ. (από το εκδοτήριο στην 2η πεζογέφυρα).

Trending