Connect with us
Advertisement

ΕΠΣΘ

ΕΠΣΘ: Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (18/3) video

Πολλά γκολ κι εύκολες νίκες των φαβορί είχαμε στην πρώτη… μέρα της 19ης αγωνιστικής στην Α΄ ΕΠΣΘ, όμως δυστυχώς υπήρξε και ένταση, αφού το παιχνίδι στην Σούρπη διακόπηκε, μετά την αποχώρηση του Σαρακηνού για διαμαρτυρία κι ενώ το σκορ ήταν στο 1-0 υπέρ του!

Ο Μαγνησιακός δεν σταμάτησε κόντρα στην ανίσχυρη Δήμητρα, την οποία και διέσυρε με 10-0, ενώ η Αγία Άννα σκόρπησε με 8-0 την ΑΕ 2002.

Στο ντέρμπι της Αγχιάλου, Πύρασος και Αγχίαλος έμειναν στο μηδέν.

Στην Β΄ ΕΠΣΘ το ντέρμπι ανάμεσα σε Πανιώνιο και Αστέρα Ριζομύλου τελείωσε ισόπαλο (1-1), με τον Ιάσωνα Άλλης Μεριάς να πετυχαίνει μεγάλη νίκη επί της Σκοπέλου!

Τέλος στην Γ΄ ΕΠΣΘ ξεχώρισε η νίκη των ΝΑ Νίκης, που κέρδισαν 1-0 τον Ατρόμητο, πλησίασαν την κορυφή που παρέμεινε ο Ατρόμητος, αλλά πλέον με συγκάτοικο την Χλόη που νίκησε εύκολα τον Ελευθεριακό και τον έπιασε στην κορυφή.

Ο Απόλλων Καναλίων συνέχισε με νίκη, αυτή την φορά θύμα του ήταν ο Πηλέας, ενώ μεγάλη σε έκταση νίκη πέτυχε ο Ηρακλής που κέρδισε με 6-1 εκτός έδρας τα Άνω Λεχώνια…

Τέλος αποδίδοντας για μία ακόμα αγωνιστική ωραίο ποδόσφαιρο, οι πιτσιρικάδες της Αγίας Άννας δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου τον οποίο και κέρδισαν με το εντυπωσιακό 5-0.

Όλα τα αποτελέσματα

A’ EΠΣΘ (19η αγωνιστική)

Αγία Άννα – ΑΕ 2002 8-0 

Μαγνησιακός – Δήμητρα 10-0 

Πύρασος – ΦΘ Αγχίαλος 0-0

Αίας Σούρπης – Σαρακηνός ΔΙΑΚΟΠΗ

B’ EΠΣΘ (15η αγωνιστική)

Μικροθήβες – Δάφνη 0-1 

Ιάσων – Σκόπελος 2-1

Πανιώνιος – Αστέρας Ριζ. 1-1 

Γ’ EΠΣΘ (14η αγωνιστική)

Απ. Καναλίων – Πηλέας 3-1 

Άνω Λεχώνια – Ηρακλής 1-6 

ΝΑ Νίκης – Ατρόμητος 1-0 

Ελευθεριακός – Χλόη 0-3 

Νέοι Αγ. Άννας – Κένταυρος ΝΠ 5-0 

Ρεπό: Αχιλλέας

Δείτε το γκολ του Σιαφαρίκα των ΝΑ Νίκης, με το οποίο κέρδισαν τον πρωτοπόρο Ατρόμητο

Click to comment

Trending