Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Χωρίς Μπαριέντος και Μεσκίδα στην “μάχη”

Ο Κώστας Μπράτσος ανακοίνωσε την αποστολή του Βόλου για το αυριανή πρεμιέρα των play-off

Μετά από την παρέμβαση των ίδιων των ποδοσφαιριστών, αλλά και της τεχνικής ηγεσίας, ο Βόλος είναι έτοιμος να ριχτεί στην “μάχη” των play-off, σε μία ιστορική πρεμιέρα γι΄ αυτόν.

Που η ηγεσία της διαιτησίας προσπαθεί βέβαια να τορπιλίσει, αλλά σε πρώτη φάση το ξεπερνάμε κι ελπίζουμε ότι η ΚΕΔ του Μπένετ θα το (ξανά) σκεφτεί καλύτερα και θα κάνει πράξη την επιθυμία ΟΛΩΝ των ομάδων που μετέχουν στα play-off για ισονομία, με ξένους διαιτητές σε ΟΛΑ τα παιχνίδια.

Μετά λοιπόν την απόφαση της διοίκησης, που κατανόησε το πάθος και την θέληση παικτών και τεχνικής ηγεσίας, να συμμετάσχουν σε κάτι που κατέκτησαν με το σπαθί τους μετά από σκληρούς αγώνες όλη την σεζόν, ο Βόλος θα παραταχθεί με όλα τα διαθέσιμα όπλα του κόντρα στον Ολυμπιακό!

Η αποστολή

Λίγο – πολύ ήταν γνωστές οι απουσίες για τον Κώστα Μπράτσο, που δεν θα έχει διαθέσιμους τους Μπαριέντος και Μεσκίδα. Όλοι οι υπόλοιποι είναι στην διάθεση του Βολιώτη τεχνικού.

Είκοσι ένας ποδοσφαιριστές λοιπόν συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (5.30 μ.μ, Πανθεσσαλικό).

Αυτοί είναι οι εξής: Κλέιμαν, Κότνικ, Άλχο, Τάχατος, Λούνα, Σι, Σιέλης, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Τσοκάνης, Γκάγκι, Μεταξάς, Κάτσε, Τσελεμπάκης, Τσιρίνος, Ντέλετιτς, Πιρές και Οζέγκοβιτς.

Trending