Connect with us
Advertisement

ΕΠΣΘ

Ο Μαγνησιακός πήρε το ντέρμπι Κυπέλλου με την Αγία Άννα στις καθυστερήσεις!

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΘ πήρε η ομάδα του Μαγνησιακού, που κέρδισε την Αγία Άννα με 2-1 σε παιχνίδι θρίλερ, με τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους, την ερχόμενη Κυριακή (26/3) για το ντέρμπι- τελικό του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι είχε έντονες συγκινήσεις, με τον Μαγνησιακό να πετυχαίνει την ανατροπή στο σκορ στις καθηστερήσεις !!!

Το σκορ άνοιξε η Αγία Άννα στο 10′, με πλασέ του Παπαδημητρίου, που νίκησε τον Ράπτη.

Στο 38′ ο Ρόκας έδιωξε την μπάλα πριν αυτή περάσει την γραμμή και στέρησε από τους γηπεδούχους το γκολ της ισοφάρισης.

Στο β’ ημίχρονο η Μαγνησιακός πίεσε για την ισοφάριση, αλλά στο 64′ το πλασέ του Χριστίδη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων Φαγέ.

Οι γηπεδούχοι που συνέχισαν την πίεση, φάνηκε πως δεν έβρισκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, όμως  στο 86′ ήρθε η ισοφάριση με εκπληκτικό βολέ του Βλάχου από το ύψος της περιοχής, που έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει Φαγέ.

Η απόλυτη ανατροπή και το τελικό 2-1 ήρθε στο 90’+4′ με πέναλτι του Παπαδόπουλου, σε ανατροπή του Βλάχου από τον Φαγέ.

Διαιτητές: Τασιόπουλος Γ. – Σακκάς Π., Σακκάς Δ.
Οι συνθέσεις

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Ράπτης, Δημητριάδης, Παπαδόπουλος, Ξιώνης (46’ Σιάτρας), Γαλανόπουλος, Λάμπος, Κρανιάς (46’ Βουρδάκης), Χριστίδης (65’ Σιώμος), Ροδίτης (46’ Ψιάνος), Βλάχος, Λούρος (78’ Λουκάι).

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Φαγέ, Σουγκάρης (63’ Χατζητρακόσιας), Καλαμίδας, Χολέβας, Ρόκας, Αργύρης, Κορέτα (84’ Πολύζος), Βέργος (81’ Ζαρίφης), Παπαδημητρίου, Πετράκος (63’ Παπαδήμος), Σέττος (63’ Τσελεπής).

Click to comment

Trending