Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Σκάνδαλο ετοιμάζει η ΕΠΟ αφήνοντας εκτός συνάντησης με Μπένετ Βόλο και Άρη!!

Ενώ το ενδιαφέρον ελλείψει πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο στρέφεται στην συνάντηση του Μπένετ με τους προέδρους των ομάδων και κατόπιν στην συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου που θα συζητήσει επί της πρότασης Μαρινάκη, η ΕΠΟ… παλινδρομεί ως προς τους προέδρους που θα κληθούν να πάρουν μέρος στην συνάντηση, με τον πρόεδρο της ΚΕΔ την ερχόμενη Δευτέρα 27/3.

Συγκεκριμένα, προχθές στις 10:33 αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ ανακοίνωση που αναφέρει ότι “Με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας, ο αρχιδιαιτητής κ. Μπένετ καλεί σε σύσκεψη τους προέδρους των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα play off της Super League 1 την Δευτέρα  27 Μαρτίου 2023 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ.”

Λίγες ώρες αργότερα, στις 16:00, στην ίδια ιστοσελίδα αναρτήθηκε νέα ανακοίνωση που αφορούσε την συνάντηση Μπαλτάκου – Μαρινάκη.

Η τελευταία πρόταση της ανακοίνωσης αναφέρει το εξής: “Το ίδιο θέμα θα συζητηθεί την Δευτέρα 27/3 στην συνάντηση του κ. Μπένετ με τους προέδρους των ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο…”.

Είναι φανερό ότι με βάση την τελευταία χρονικά ανακοίνωση, αποκλείονται από την συνάντηση με τον Μπένετ ο πρόεδρος του Άρη, Θ. Καρυπίδης και του Βόλου, Αχ. Μπέος!!!

Η ορθή και ενδεδειγμένη πρακτική θα ήταν, αφού η ΕΠΟ ή και η ΚΕΔ άλλαξαν γνώμη σχετικά με τους… καλεσμένους, να υπάρξει “ορθή επανάληψη” της ανακοίνωσης που αφορούσε καθαυτή την συνάντηση με τον Μπένετ και όχι η διαφοροποίηση να “τσοντάρεται” κατά κάποιο τρόπο, στην τελευταία πρόταση ανακοίνωσης, που αφορούσε συναφές μεν αλλά διαφορετικό θέμα…

Αν και είναι απαράδεκτο οι δύο από τις έξι ομάδες που μετέχουν στα play-off, να αποκλείονται από μία τόσο σημαντική συνάντηση, η οποία τις αφορά άμεσα.

Άλλη μία απόδειξη για το πως αντιμετωπίζει η ΕΠΟ τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος!

Click to comment

Trending