Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Ο Βόλος για μία ακόμα φορά έστειλε το μήνυμα…

Χωρίς τους Διεθνείς Μεταξά και Ασλανίδη οι προπονήσεις των κυανέρυθρων

Με την χθεσινή του ανακοίνωση, ο Βόλος έστειλε το δικό του μήνυμα, για να πρυτανεύσει η λογική και να κερδίσει ουσιαστικά το ίδιο το ποδόσφαιρο!

Είναι αλήθεια πως με την τοξικότητα που επικρατεί από την μία πλευρά, μια τοξικότητα που την παράγουν αποκλειστικά και μόνο οι “big 4”, καθώς και με τις άστοχες επιλογές-αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων (ΚΕΔ/ΕΠΟ) από την άλλη, το ποδόσφαιρο και φυσικά τα play-off, οδηγούνται στην καταστροφή!

Η 1η αγωνιστική του μίνι αυτού πρωταθλήματος που για πρώτη φορά στην ιστορία του θα βγάλει πρωταθλητή, αλλά και το δεύτερο “χρυσό” εισιτήριο του CL, όχι μόνο άφησε σκόνη, μα και την εντύπωση ότι πολύ δύσκολα θα ολοκληρωθεί!

Είναι τέτοια η τοξικότητα, όσο και η ανικανότητα των παραγόντων του Ελληνικού ποδοσφαίρου να διαχειριστούν αυτό το καλό που έχει συμβεί στο πρωτάθλημα: Τον ανταγωνισμό δηλαδή…

Κάποιοι δεν αντέχουν να μην έχουν εξασφαλίσει ήδη τον τίτλο, κάποιοι άλλοι δεν είναι σε θέση να παλέψουν, ο φίλαθλος κόσμος όμως τι φταίει και δεν μπορεί να απολαύσει ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα;

Που έχει γίνει βέβαια επικίνδυνο με όλες αυτές τις ανακοινώσεις, που ανέφεραν μέχρι και… μαύρες γραβάτες!!!

Η χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος, παρουσιάζει 100% την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρό μας…

Από πότε έχουν δικαίωμα οι “μεγάλοι” να φωνάζουν για την διαιτησία;

Αναρωτήθηκαν ποτέ τις αδικίες που έχουν κάνει στις άλλες ομάδες, τις… “μικρές”, αυτές που τις έχουν για να συμπληρώνουν τον αριθμό για να κάνουν πρωτάθλημα, αυτές που τις χρησιμοποιούν για “ουρές” στα δικά τους “άρματα”, αυτές που τις θέλουν και “συμμάχους” στον δικό τους βρόμικο πόλεμο;

Έστω και τώρα ας πέσουν οι τόνοι, όπως αναφέρει εύστοχα και η ανακοίνωση της Βολιώτικης ΠΑΕ!

Ευτυχώς που έχουμε την διακοπή για τα ματς της Εθνικής, που πρώτη φορά μοιάζει να είναι ευεργετική, με όλο αυτό το σκηνικό πολέμου που έχει στηθεί στα play-off.

Κερδίσαμε χρόνο, όμως ως την 2η αγωνιστική τους, πολλά πρέπει να αλλάξουν και να τοποθετηθούν στην σωστή τους βάση.

Χωρίς Μεταξά και Ασλανίδη

Η διακοπή του πρωταθλήματος των play-off έρχεται στο κατάλληλο σημείο και για τον Βόλο, που είναι μέσα στο παιχνίδι της διεκδίκησης της 5ης θέσης.

Η ομάδα σαφώς κι έχει ένα τρομερά δύσκολο έργο, όμως ας μην ξεχνάμε ότι ήδη έχει πετύχει τον στόχο της, που ήταν φυσικά τα play-off.

Από εκεί και πέρα, είναι λογικό ο πήχης να ανεβαίνει και η ομάδα να διεκδικήσει το ένα από τα πέντε Ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Με την επανέναρξη του μίνι πρωταθλήματος λοιπόν ο Κώστας Μπράτσος ελπίζει να έχει λιγότερα προβλήματα και αναφερόμαστε φυσικά στις απουσίες των Μπαριέντος και Μεσκίδα, δύο ποιοτικών παικτών, που ο Βολιώτης τεχνικός τους χρειάζεται σ΄ αυτά τα παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων…

Προς το παρόν πάντως Μεταξάς και Ασλανίδης, απουσιάζουν με την Εθνική Ελπίδων, όπου αύριο παίζουν φιλικό με την αντίστοιχη ομάδα της Ουγγαρίας και την Τρίτη (28/3) αντιμετωπίζουν την Λευκορωσία (17:00 «Απόστολος Νικολαΐδης»), στην πρεμιέρα των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2025.

Trending