Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Θα χαθεί το μέτρημα στην Πορτογαλία.. #Mertzanidis

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος με αρκετές επιλογές από το παιχνίδι της Πορτογαλίας αλλά και της εθνικής μας έχει ο #Mertzanidis

ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, με επιτυχία περάσανε τα σημεία μας στο CS:GO με τον kscerato να κάνει ότι θέλει και στους δύο χάρτες ενώ με 2-0 αποκλείστηκαν οι Ισπανοί από τους G2 και την παρέα του m0nesy. Στα δικά μας τώρα, τα ποδοσφαιρικά δηλαδή, έχουμε δράση μετά από 3-4 μέρες ρεπό. Θα ασχοληθούμε με τα προκριματικά του Euro το οποίο θα γίνει στην Γερμανία το 2024. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με την Πορτογαλία η οποία αντιμετωπίζει την αρκετά υποδεέστερη ομάδα του Λιχτενστάιν. Για άλλη μία χρονιά στην εθνική ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν νομίζω πως χωράει συζήτηση αν θα σκοράρει αφού το να βρει δίχτυα βρίσκεται σε απόδοση 1.06! Τι έχει αξία όμως σε ένα τέτοιο παιχνίδι; Φυσικά ο τρόπος που θα βάλει γκολ ο Ρονάλντο αφού το να βάλει γκολ με το κεφάλι βρίσκεται σε απόδοση πενταπλασιασμού ενώ το να κερδίσει ένα πέναλντι η Πορτογαλία άνω του διπλασιασμού. Μεγάλο σκορ χωρίς να βοηθήσει το Λιχτενστάιν βλέπω για αυτό θα επιλέξω και το no goal με το over 3,5.

  • Συνεχίζουμε με την Βοσνία η οποία αντιμετωπίζει στην Ζένιτσα την Ισλανδία. Πιστεύω θα είναι οι δύο ομάδες οι οποίες θα παλέψουν για την 2η θέση αφού το μεγαθήριο της Πορτογαλίας δεν νομίζω πως θα αφήσει περιθώρια για την πρώτη θέση. Με Ντζέκο, Κρούνιτς και Ντεμίροβιτς πιστεύω σίγουρα θα βρει ένα γκολ η Βοσνία για αυτό θα επιλέξω τα ασιατικά γκολ των γηπεδούχων σε ικανοποιητική απόδοση για δυάδα.

  • Πριν από αυτά τα παιχνίδια όμως το Καζακστάν θα αντιμετωπίσει την Σλοβενία των Βέρμπιτς και Σπόραρ. Ανώτερη η ομάδα της Σλοβενίας για αυτό περιμένω να φύγουν με βαθμούς από την καυτή έδρα των Καζάκων ενώ πιστεύω θα δούμε λίγα γκολ αφού και οι δύο ομάδες φημίζονται για την αμυντική τους λειτουργία.

  • Τέλος κλείνουμε με ένα παιχνίδι της επόμενης μέρας, το οποίο δεν είναι άλλο από το ΓιβραλτάρΕλλάδα. Περιμένω μία καλή εθνική και να κάνει την δουλειά της, χωρίς να αφήσει περιθώρια στους γηπεδούχους. Θα πάρω το 0-2 anytime, ενώ το no goal και over 2,5 βρίσκεται σε ικανοποιητική απόδοση και θα το επιλέξω σαν μονό αποδεκτό.

Τι παίζουμε σήμερα

Δυάδα απόδοσης 2.25
17:00

Καζακστάν – Σλοβενία

Χ2 & under 3,5

1.55
21:45

Βοσνία Ερζεγοβίνη – Ισλανδία

Βοσνία over 1 AH

1.45
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.15
21:45

Πορτογαλία – Λιχτενστάιν

Over 3,5 & no goal

1.50
21:45

Γιβραλτάρ – Ελλάδα (24/03)

Σκορ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα: 0-2

1.43
BET: 35 units
Ειδικό
21:45

Πορτογαλία – Λιχτενστάιν

Πορτογαλία να σκοράρει πέναλντι

3.10
BET: 15 units
Fun bet
21:45

Πορτογαλία – Λιχτενστάιν

Ρονάλντο να σκοράρει με κεφαλιά

5.00
BET: 10 units
Μονό
21:45

Γιβραλτάρ – Ελλάδα (24/03)

2 & no goal & over 2,5

2.40
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending