Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ευκαιρίες για διπλασιασμό στα ματς των προκριματικών #Bats

Σε αποδόσεις από 2.00 και πάνω κυμαίνονται οι επιλογές του #Bats για τα προκριματικά του Euro 2024.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Το Ιταλία – Αγγλία ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα, όμως εμείς εστιάζουμε την προσοχή μας σε τέσσερις άλλες, πολλά υποσχόμενες αναμετρήσεις για τα προγνωστικά της Πέμπτης.

Προγνωστικά: Καζακστάν – Σλοβενία

Η δράση των προκριματικών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2024 ξεκινά από την Αστάνα, με την αναμέτρηση Καζακστάν – Σλοβενία. Οι φιλοξενούμενοι ευελπιστούν να πάρουν μια από τις δύο θέσεις που οδηγούν στα τελικά της διοργάνωσης, κάτι που δε μοιάζει καθόλου ανέφικτο. Μόνο η Δανία αποτελεί μεγαλύτερο φαβορί για να προκριθεί, καθώς η Φινλανδία, η Βόρεια Ιρλανδία, το Καζακστάν και φυσικά το Σαν Μαρίνο υστερούν ποιοτικά των Σλοβένων.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια το Καζακστάν να βάζει δύσκολα ακόμα και σε δυνατούς αντιπάλους στα εντός έδρας, αλλά σπάνια καταφέρνει όντως να πάρει κάποιο μεγάλο αποτέλεσμα. Κι η ομάδα του Κεκ είναι αρκετά δυνατή, όπως δείχνουν και τα τελευταία αποτελέσματά της σε φιλικά και Nations League (έξι σερί ματς χωρίς ήττα). Εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να περάσει νικηφόρα από την έδρα των Καζάκων. Παίρνουμε το διπλό με απόδοση 1.97 στην Betshop.

Σαν Μαρίνο – Βόρεια Ιρλανδία

Μένουμε στον όγδοο όμιλο και στο παιχνίδι ανάμεσα σε Σαν Μαρίνο και Βόρεια Ιρλανδία. Δε χρειάζονται πολλά λόγια για τις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι θα κυνηγήσουν την έκπληξη και την πρόκριση στο Euro, αλλά το έργο τους είναι δύσκολο απέναντι σε ομάδες όπως η Δανία, η Σλοβενία αλλά και η Φινλανδία. Για το Σαν Μαρίνο δεν είναι ανάγκη να πούμε κάτι, είναι ο «σάκος του μποξ» σε κάθε προκριματική φάση. Ενδεικτικό ότι σε οκτώ συμμετοχές σε προκριματικά Euro και 76 αγώνες συνολικά έχει αποσπάσει μόλις έναν βαθμό! Δεδομένου ότι μιλάμε για την πρώτη αγωνιστική, οι φιλοξενούμενοι θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που τους δίνεται και να πάρουν όσο μεγαλύτερη νίκη γίνεται. Παίζουμε τον συνδυασμό του διπλού από ημίχρονο με no goal & over 2,5, που πληρώνει 2.22 στο bet builder της Novibet.

Δανία – Φινλανδία

Τρίτο και τελευταίο παιχνίδι για τον όγδοο όμιλο, αυτό μεταξύ της Δανίας και της Φινλανδίας. Ντέρμπι του βορρά για δύο ομάδες που απέχουν αρκετά ως μεγέθη. Ακόμα κι αν η παρουσία της στο Μουντιάλ ήταν σύντομη και απογοητευτική, η Δανία διαθέτει μεγάλη ποιότητα και μόνο με θαύμα θα μείνει εκτός Euro 2024. Αν παίξει όπως μπορεί λογικά δε θα δυσκολευτεί να πάρει και την πρωτιά. Η αρχή γίνεται απέναντι σε ένα σύνολο που μόνο άμυνα θα μπορέσει να παίξει, κι όπου πάει. Στην τελευταία αναμέτρησή τους για το προηγούμενο Euro πάντως αυτό πέτυχε, με τους Φινλανδούς να κερδίζουν με 1-0 στην σκιά του σοκαριστικού συμβάντος με τον Έρικσεν. Απόψε όμως, αυτό δεν περιμένουμε να επαναληφθεί. Η νίκη των γηπεδούχων με 2+ γκολ διαφορά πληρώνει 2.07 στη Novibet.

Πορτογαλία – Λιχτενστάιν

Κλείνουμε με την αναμέτρηση της Πορτογαλίας απέναντι στο Λιχτενστάιν για τον δέκατο και τελευταίο όμιλο των προκριματικών. Περιττεύει η ανάλυση όσον αφορά τη διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι πρόκειται για το ντεμπούτο του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στον πάγκο της «σελεσάο», καθώς κι η επιλογή του να συμπεριλάβει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην αποστολή. Αμφότεροι θέλουν να αποδείξουν την αξία τους κι ο πρώτος το έχει περισσότερο ανάγκη, μετά την αποτυχημένη εξαετία του στον πάγκο του Βελγίου, καθώς δεν κατάφερε να οδηγήσει τη «χρυσή γενιά» των Βέλγων σε κάποιον τελικό και πόσο μάλλον στην κατάκτηση κάποιου τροπαίου.

Αυτό που ξέρουμε είναι πως οι ομάδες του Μαρτίνεθ παίζουν φουλ επίθεση απέναντι σε αδύναμους αντιπάλους, κι αν κάτι χαρακτήριζε το Βέλγιο στις προκριματικές φάσεις με τον Ισπανό προπονητή είναι οι τρομερές επιδόσεις όσον αφορά το σκοράρισμα. Δε θα κοιτάξει να κάνει αγγαρεία, επομένως, η Πορτογαλία αλλά θα αξιοποιήσει την επιθετική δεινότητά της και θα πάει σε μια πολύ ευρεία νίκη. Γι’ αυτό πάμε αρχικά με το over 6,5 των γηπεδούχων που βρίσκεται σε απόδοση 2.40 στην Stoiximan. Δεδομένου ότι θα ταλαιπωρηθούν πολύ οι φιλοξενούμενοι από τις συνεχείς επελάσεις των γηπεδούχων στην περιοχή τους, τα δυνατά μαρκαρίσματα θα είναι η μοναδική λύση για να τους σταματήσουν. Αξίζει και μια ζαριά στο να καταλογιστεί πέναλτι, στο 2.50 της Stoiximan.

Όλα τα προγνωστικά μου

Περισσότερα

Click to comment

Trending