Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αντιτουριστικός killer κυκλοφορεί στο 12.00 #Dogass

προγνωστικά Euroleague

Προγνωστικά Euroleague: Συνέχεια με ειδικά παικτών από την 30η αγωνιστική, δίνει ο #Dogass

ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Καλημέρα σε όλους. Συνέχεια στα προγνωστικά μας με ειδικά παικτών από την 30η αγωνιστική της Euroleague.

Μονόπλευρο ενδιαφέρον στο Ο.Α.Κ.Α.

Στο πρώτο χρονολογικά παιχνίδι ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί θέλουν τη νίκη για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες, όσον αφορά την τετράδα. Οι πράσινοι από την άλλη, θέλουν απλά μία ακόμα καλή εμφάνιση για να τερματίσουν όσο γίνεται ψηλότερα. Στη σημερινή αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Ντουέιν Μπέικον και Ματέι Πονίτκα λόγω τραυματισμών, οπότε το έργο γίνεται δυσκολότερο για την ελληνική ομάδα. Θα πάμε σε δύο ειδικά παικτών. Η πρώτη είναι το over 0,5 τρίποντο του Σερτάκ Σανλί. Ο Τούρκος σέντερ σουτάρει αρκετά. Σήμερα θα βρει μπροστά του δύο βαριά κορμιά (Γκουντάιτις, Παπαγιάννης) οπότε, θα κινηθεί περισσότερο εκτός ρακέτας.

Η δεύτερη επιλογή είναι το over 0,5 εύστοχο δίποντο του Μάριους Γκριγκόνις. Ελλείψει Μπέικον, αυτός και ο Ματ Τόμας θα πάρουν έξτρα προσπάθειες. Ο Λιθουανός είναι εξαιρετικός σουτέρ από τα έξι μέτρα. Εμείς θέλουμε να το αποδείξει.

Στη Γερμανία οι ελπίδες

Στην αναμέτρηση της Άλμπα με την Εφές το ενδιαφέρον είναι αποκλειστικά με το μέρος της τούρκικης ομάδας. Εδώ δεν θα ασχοληθούμε με σημείο. Θα πάμε σε δύο επιλογές ειδικών παικτών. Η πρώτη είναι οι over 4,5 πόντοι του Γκαμπριέλε Προσίντα. Ο Ιταλός γκαρντ-φόργουορντ είναι στους υποψήφιους για το βραβείο Rising Star της Euroleague. Αυτό για ένα selling club, όπως η Άλμπα που δεν έχει στόχους, θα είναι σημαντικό επίτευγμα. Στις τελευταίες αγωνιστικές ο μ.ο. συμμετοχής του έχει αυξηθεί οπότε, από μόνο του, αυτό το μικρό όριο αποκτά αξία.

Η δεύτερη είναι το over 0,5 τρίποντο του Λουκ Σίκμα. Ο ηγέτης της Άλμπα παίρνει λίγα σουτ. Όταν το κάνει, είναι κατά αυντριπτική πλειοψηφία ελεύθερος, οπότε το να βρει ένα στόχο αποκτά και εδώ αξία.

Σουτέρ στο 12.00 απόδοση;

Τέλος θα πάμε σε ένα ειδικό από την αναμέτρηση της Βιλερμπάν με τη Μακάμπι. Ο Ράφι Μένκο όλα του τα χρόνια βγάζει το ψωμί του από το εξαιρετικό σουτ τριών πόντων που διαθέτει. Χάρη σε αυτό, πήρε μεταγραφή από την Χάποελ Χολόν στη Μακάμπι πέρυσι. Στους αγώνες του ισραηλινού πρωταθλήματος σουτάρει με 46% ποσοστό ευστοχίας! Στους αγώνες της Euroleague παίζει εμφανώς λιγότερο. Σήμερα, η Μακάμπι θα βρει μπροστά της μία ομάδα χωρίς στόχους οπότε, το να καθαρίσει το παιχνίδι νωρίς έχει πολλές πιθανότητες. Ο Μένκο παίζει από 5 έως 12 λεπτά σε κάθε παιχνίδι Eueoleague και πάντα παίρνει δυο με τρεις προσπάθειες τριών πόντων. Το να βρει μία το στόχο δίνεται στο 12.16. Τεράστια απόδοση, αν παρατηρήσουμε ότι στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου είχε ξανασκοράρει πίσω από τη γραμμή του τριπόντου.

Όλα τα προγνωστικά μου

Ειδικό
20:30

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα

Σανλί over 0,5 τρίποντο

2.67
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.64
20:30

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα

Γκριγκόνις over 0,5 δίποντο

1.55
21:00

Άλμπα – Εφές

Προσίντα over 4,5 πόντοι

1.70
BET: 20 units
Ειδικό
21:00

Άλμπα – Εφές

Σίκμα over 0,5 τρίποντο

2.52
BET: 15 units
Ειδικό
21:00

Βιλερμπάν – Μακάμπι

Μένκο over 0,5 τρίποντο

12.16
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending