Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Οι σκληροί (άσοι) του Μαϊάμι! #Bilias1974

Οι σκληροί (άσοι) του Μαϊάμι!

Παιχνίδι με τους άσους στον 1ο γύρο του ATP Masters 1000 στο Μαιάμι έχει ο #bilias1974 στα προγνωστικά τένις

ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Καλημέρα σε όλους και όλες,

Η στροφή μας στα προγνωστικά μπάσκετ τις προάλλες σήμανε και την επιστροφή μας στα θετικά αποτελέσματα για την στήλη καθώς κάναμε το 2 στα 2 με την άνετη νίκη του Κονέκτικατ και το over στα ριμπάουντ του Σανόγκο. Θα ξανασχοληθούμε με το Κολεγιακό τουρνουά μπάσκετ το Σαββατοκύριακο λογικά εφόσον δούμε αξιόλογες στοιχηματικές επιλογές.

Επιστρέφουμε λοιπόν στα προγνωστικά τένις έχοντας μπροστά μας το δεύτερο μέρος του λεγόμενου ως Sunshine Double, το ATP Masters 1000 του Μαϊάμι.

Προγνωστικά τένις ATP Masters 1000 Μαϊάμι

Το πολύ δυνατό τουρνουά μόλις ξεκίνησε και βρισκόμαστε στον πρώτο γύρο όπου υπάρχουν αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Θα κινηθούμε σήμερα με ειδική επιλογή στοιχήματος παρατηρώντας τους αγώνες ώστε να πάρουμε μια πιο καλή εικόνα για την κατάσταση κάποιων παικτών και πως ανταποκρίνονται στις συνθήκες του συγκεκριμένου τουρνουά.

Η επιλογή μας θα έρθει από τον αγώνα του Χιλιανού Κριστιάν Γκαρίν εναντίον του Αμερικανού Μάρκος Γκιρόν. Ο Χιλιανός δείχνει αρκετά ανεβασμένος τελευταία παίζοντας μάλιστα στην λιγότερο αγαπημένη του επιφάνεια όπως είναι η σκληρή επιφάνεια των Αμερικάνικων κορτ. Έκανε αρκετά καλή πορεία και στο Indian Wells όπου ξεκίνησε από τα προκριματικά και έφτασε στον 4ο γύρο αποκλείοντας μεταξύ άλλων και το νο4 στον κόσμο Κάσπερ Ρούντ σε straight sets.

Δείχνει να έχει βελτιώσει αρκετά το σερβίς του καθώς είχε γύρω στους 5,5 άσους μέσο όρο στις πέντε νίκες που σημείωσε στο Indian Wells (με μόνο 2 σετ/ματς!) ενώ ήδη στο Μαϊάμι κατέγραψε 17 άσους στα δύο ματς των προκριματικών που έδωσε (επίσης 2 σετ/ματς)!

Θα ποντάρουμε λοιπόν στο over 4,5 άσους του Γκαρίν σε πολύ ικανοποιητική απόδοση διπλασιασμού όπως την βρίσκουμε στην πλατφόρμα της Stoiximan.

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
18:00

Μάρκος Γκιρόν – Κριστιάν Γκαρίν

Κριστιάν Γκαρίν over 4,5 άσοι

2.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending