Connect with us
Advertisement

ΜΠΑΣΚΕΤ

Εκτός ο Σχίζας | Αμφίβολοι οι Χάγκινς και Σανόγκο

 

Ο Άρης συνεχίζει με προβλήματα την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ιωνικό (25/03, 17:00, Ertsports1) στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής στην Basket League.

Στο πλαίσιο της 20ης “στροφής” του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Άρης φιλοξενεί τον Ιωνικό και μετά από τρεις διαδοχικές ήττες κόντρα σε Περιστέρι, Καρδίτσα και Λαύριο θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο Γιάννης Καστρίτης δεν υπολογίζει στον Σταύρο Σχίζα, ο οποίος υπέστη διάσειση στην προπόνηση των “κιτρίνων” μετά από σύγκρουση με συμπαίκτη του, ενώ αμφίβολοι παραμένει η συμμετοχή των Τζος Χέιγκινς και Ίσμαελ Σανόγκο, που αμφότεροι ταλανίζονται από τραυματισμούς και ακολούθησαν μέρος της προπόνησης του Άρη.

Για το ματς εκφράστηκε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Χρήστος Χασανίδης, λέγοντας τα εξής:

«Αρχικά θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά στον Αρη, ο οποίος έχει αύριο τα γενέθλιά του. Πολλές επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα, σε έναν σύλλογο ο οποίος είναι από τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα και εμείς έχουμε την τιμή να τον εκπροσωπούμε. Αγωνιστικά, πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες, κόντρα στον Ιωνικό. Θέλουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερο φίνις στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, για να αναρριχηθούμε στη βαθμολογία. Αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα και πρέπει να βγάλουμε πάθος και ενέργεια σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, και στις δύο άκρες του γηπέδου».//

Περισσότερα

Click to comment

Trending