Connect with us
Advertisement

ΜΠΑΣΚΕΤ

Σερέλης: «Δεν σκεφτόμαστε το σερί του Ολυμπιακού»

 

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, μίλησε πριν την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της EuroLeague (31/03, 21:30), μιλώντας για την αιώνια κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Euoleague, με τον προπονητή των “πρασίνων” να μιλά για το σερί των “ερυθρόλευκων” αλλά και την εικόνα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Προσπαθούμε να μην σκεφτόμαστε καν αυτό το σερί. Νομίζω ότι το ίδιο ισχύει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τον τρόπο που προσεγγίζουν το ντέρμπι. Το ανέφερα νωρίτερα, τα παιχνίδια είναι ξεχωριστά για εμάς. Και επειδή ακριβώς μιλάμε για ένα ξεχωριστό παιχνίδι, πρέπει να προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε με όλες τις δυνάμεις μας.

Πάντα θα υπάρχει η αιώνια κόντρα ανεξάρτητα με την κατάσταση των ομάδων… Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και πολλές φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα, το αποτέλεσμα καθορίζεται ανάλογα με τη ψυχολογία που αποκτά κάθε ομάδα έναντι της άλλης»

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα μου πρέπει να είναι πολύ δυνατή στην άμυνα. Πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένοι. Το έχω πει πολλές φορές. Το καλύτερο και πιο δυνατό σημείο του Ολυμπιακού δεν είναι τα plays που εκτελεί, αλλά ο τρόπος που διαχειρίζεται την κατάσταση μετά από τα plays. Επομένως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα για 24″ είναι πολύ σημαντικό αυτό.

Το δεύτερο κομμάτι έχει να κάνει με το ότι έχει βρει τρόπους, με την άμυνά του και τις αλλαγές, να προβληματίσει όλες τις ομάδες. Πρέπει κι εκεί να χτυπήσουμε στο σωστό σημείο, με τις σωστές επιλογές ώστε να μην δώσουμε εύκολα καλάθια στον Ολυμπιακό. Πολλές φορές έχει γίνει αυτό μέσα στην χρονιά… Ένα επτάλεπτο – οκτάλεπτο του Ολυμπιακού άλλαζε το παιχνίδι».

Για τη σημασία του ντέρμπι: «Θεωρώ πως όλοι στην ομάδα ξέρουν πόσο σημαντικά είναι αυτά τα παιχνίδια, άσχετα με το αν δεν έχουν να μας προσφέρουν τίποτα βαθμολογικά… Έχουν όμως να προσφέρουν στο πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό στα μελλοντικά παιχνίδια που μπορεί να προκύψουν στο πρωτάθλημα».//

 

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE1 ώρα ago

Το συγκινητικό βίντεο της Σέφιλντ προς τιμήν του Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE 22 ώρες ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ4 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ5 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE7 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 28 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ10 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ11 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE13 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE14 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending