Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Και εγένετο… Μανούχος

Παρά τις φωνές αλλά και την συμφωνία για ξένους διαιτητές 

Λίγο – πολύ ήταν αναμενόμενο: Έλληνας διαιτητής στο ματς του Βόλου στην Λεωφόρο, για την ακρίβεια ο Μανούχος (Αργολίδας), με βοηθούς τους Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής) και Καραγκιζόπουλο (Ημαθίας), έχοντας 4ο τον Βεργέτη (Αρκαδίας).

Στο VAR ορίστηκε ο Ζαμπαλάς (Ηπείρου) και ο Κόλλιας (Ηπείρου).

Θυμίζουμε όσον αφορά τον Μανούχο, η ΠΑΕ Βόλος μετά την παρουσία του την Λεωφόρο (και πάλι) αλλά στο παιχνίδι Κυπέλου (ήττα με 3-0), σε ανακοίνωσή της είχε τονίσει τότε χαρακτηριστικά: “Η ΠΑΕ Βόλος μετά το χθεσινό αίσχος του Διαμαντόπουλου και του Μανούχου, ζήτησε από την ΚΕΔ από δω και στο εξής να μην ορίζονται Έλληνες διαιτητές στους αγώνες της, ακόμα και στους φιλικούς…”.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του με λίγα λόγια, όμως και πάλι η ΚΕΔ μεροληπτεί και ξεκάθαρα δεν την ενδιαφέρει η ομαλή διεξαγωγή των play-off!

Σαφώς και στον Βόλο δεν έπεσαν από τα σύννεφα από το άκουσμα της παρουσίας του Μανούχου στο ματς με τον Παναθηναϊκό, όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι ικανοποιημένοι για δύο λόγους: Ο πρώτος είναι πως δεν ορίστηκε ξένος διαιτητής όπως είχε συμφωνηθεί από την πρώτη στιγμή, πριν καν ξεκινήσουν τα play-off.

Και ο δεύτερος φυσικά στο πρόσωπο του Μανούχου, που ο Βόλος δεν έχει καμία απολύτως εμπιστοσύνη και δικαιολογημένα, αν φέρουμε στην μνήμη μας, την παρουσία του στην Λεωφόρο..,

Ωραία τα κατάφερε πάλι η ΚΕΔ!!

 

 

Trending