Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Τρίποντο… σωτηρίας για τη Λαμία!

 

Η ομάδα της Φθιώτιδας κατάφερε να γυρίσει το ματς μέσα σε δυο λεπτά και στο τέλος επιβλήθηκε με 3:1 στην έδρα του Παναιτωλικού, κάνοντας σημαντικό… βήμα σωτηρίας. 

Ο αγώνας

Ο Παναιτωλικός μπήκε πιο δραστήρια στην αναμέτρηση και “πάτησαν” περισσότερες φορές περιοχή. Στο 10′, ο Σενγκέλια απείλησε με ένα καλό σουτ, όμως ο Γκαραβέλης τον σταμάτησε. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, όμως στο 20′ η Λαμία βρήκε χώρους και απείλησε με το πλασέ του Βέργου, το οποίο πέρασε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι-πέναλτι του Χατζηθεοδωρίδη, όμως δεν υπήρξε κάποια παράβαση. Στο 33ο λεπτό, η Λαμία πάτησε στα καρέ του Παναιτωλικού, με τον Ασκόφσκι να απειλεί τον Ανέστη. Λίγο πριν την ανάπαυλα, τα “καναρίνια” σπατάλησαν νέα ευκαιρία μετά από αρκετή ώρα με το σου του Καρέλη να περνάει άουτ.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου μπήκε πιο δυναμικά στο δεύτερο μέρος, ανεβάζοντας “στροφές”. Μάλιστα, στο 55ο λεπτό, ο Παναιτωλικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ του αγώνα. Οι Λιάβας και Καρέλης συνεργάστηκαν εξαιρετικά, με τον πρώτο να κάνει το σουτ μέσα στην περιοχή της Λαμίας και μετά την κόντρα, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Γκαραβέλη για το 1:0. Η ομάδα της Φθιώτιδας ανέβασε την πίεσή της και στο 66′, ο μετά από σέντρα του Σιμόν από τα αριστερά, ο Μεντίνα “έπιασε” την κεφαλιά και ισοφάρισε σε 1:1, δίνοντας… νέα ομορφιά στο ματς. Στην αμέσως επόμενη φάση, η Λαμία κατάφερε να γυρίσει το ματς μέσα σε δυο λεπτά. Ο Αμπάντα έκανε γέμισμα από τα αριστερά και ο Μαρτίνεθ με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στην εστία του Ανέστη. Σε εκείνο το σημείο, ο ρυθμός του παιχνιδιού… έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να δίνουν έμφαση στην αμυντική τους λειτουργία. Οι γηπεδούχοι έψαξαν το γκολ, “πατώντας” αρκετές φορές περιοχή, όμως η Λαμία… άντεξε και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ο Μαρτινεθ βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού και πλάσαρε για το τελικό 3:1.

ΓΚΟΛ: 55′ Λιάβας / 66′ Μεντίνα, 68′, 90+4′ Μαρτίνεθ
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 37′ Μάρτεσον, 48′ Μλάντεν, / 49′ Σιμόν, 59′ Νούνιες, Σλίβκα

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Λιάβα, Λάρσον, Μλάντεν, Χατζηθεοδωρίδης, Μάρτεσον, Κολοβός (75′ Μορσέι), Χουάνπι (75΄Μπουζούκης), Σενγκέλια (69′ Ντίας), Ντουάρτε (83′ Βοΐλης), Καρέλης (83′ Πέντρο).

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης, Αμπάντα, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σιμόν, Τζανδάρης (58′ Σλίβκα), Νούνιες (71′ Μπεχαράνο), Ασκόφσκι (46′ Καραμάνος), Μαρτίνες, Μεντίνα (71′ Τσούκαλος), Βέργος (79′ Στάνκο).

Ακολουθούν…
Παναιτωλικός: Εντός με Ιωνικό (08/04)
Λαμία: Εκτός με ΟΦΗ (08/04)

Περισσότερα

Click to comment

Trending