Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Χωρίς Χάμες κόντρα στον Άρη | “Μέσα” οι Μπιέλ και Εμβιλά

 

Με δυο επιστροφές παικτών, αλλά και μια σοβαρή απουσία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο (02/04, 21:00) παιχνίδι κόντρα τους “κίτρινους”. 

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Άρη στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” την Κυριακή (02/04, 21:00) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League. Οι “ερυθρόλευκοι” ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, με τον Μίτσελ να έχει μια σοβαρή απουσία στην αποστολή που ανακοίνωσε.

Συγκεκριμένα, ο Γιαν Εμβιλά επιστρέφει στην αποστολή του Ολυμπιακού, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ διαθέσιμος θα είναι και ο Πεπ Μπιέλ. Παράλληλα, ο Μίτσελ θα στερηθεί της υπηρεσίες του Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος επέστρεψε τραυματίας από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της Κολομβίας και κάνει… αγώνα δρόμου για το ντέρμπι “αιωνίων”. Εκτός αποστολής είναι επίσης οι Ντόη, Ανδρούτσος, Μπουτούτσι και Σισέ. //

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ρέτσος, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Μπα, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Φορτούνης, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Κασάμι, Βαλμπουενά, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Κανός, Γκάρι Ροντρίγκες, Αραμπί, Μπακαμπού.



Περισσότερα

Click to comment

Trending