Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

ΕΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ

Τέλος έδωσε η ομάδα του Βόλου στις 4 συνεχόμενες  ήττες που μετρούσε με τον Παναθηναϊκό σε εντός και εκτός έδρας παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Και ενώ ο ΠΑΟ μετρούσε τέσσερις σερί νίκες με τον Βόλο το σημερινό και θεωρητικά πιο σημαντικό παιχνίδι σε σχέση με τα υπόλοιπα δεν κατάφερε να το κερδίσει.Αυτοκτόνησε μέσα στην ίδια του την έδρα σε έναν αγώνα που μπορεί να του στοιχίσει την πρώτη θέση.

Και εδώ ερχόμαστε στον Βόλο που αρκετές φορές έχει υποτιμηθεί σαν ομάδα, χωρίς να είναι βέβαια λίγες οι φορές που έβαλε φρένο σε μεγαθήρια μέσα στην ίδια τους την έδρα. Και ας έρθουμε στον σημερινό αγώνα για την 2η αγωνιστική των play off με τον ΠΑΟ στο Απόστολος Νικολαΐδης , όπου ο Βόλος φάνηκε διαβασμένος κάνοντας τους γηπεδούχους να μην βρίσκουν διαδρόμους για την αντίπαλη εστία. Οι Βολιώτες έδειξαν υπομονή κλείνοντας συστηματικά όλους τους χώρους κάνοντας τους “πράσινους” να προσπαθούν να βρουν  εστία.

Και ενώ στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έδειξε να ελέγχει το ματς μη μπορώντας βέβαια να βρει δίχτυα, ήρθε το δεύτερο ημίχρονο όπου είδαμε τους γηπεδούχους να τους έχει κυριεύσει το άγχος απέναντι στον πολύ καλά οργανωμένο Βόλο. Μέσα σε όλο αυτό και κατά τα άλλα πολύ καλό παιχνίδι η ομάδα του Κώστα Μπράτσου είχε να αντιμετωπίσει και τον διαιτητή Μανούχο που δεν έκρυψε την πρόθεση του να σπρώξει προς την νίκη τον Παο χωρίς ωστόσο να του δίνετε κάποια ιδιαίτερη φάση για να το κάνει, κρατώντας βέβαια τα λεπτά των καθυστερήσεων παραπάνω απ΄όσο θα έπρεπε. Ο Μπόρις Κλέιμαν είναι δικαιωματικά ο MVP του αγώνα ειδικά μετά την  απόκρουση του πέναλτι του Άντραζ Σπόραρ στις καθυστερήσεις.

Ο Βόλος έδειξε για ακόμη μία φόρα πως δικαιωματικά βρίσκεται στα play off και έτσι θα συνεχίσει και στα υπόλοιπα παιχνίδια με την ψυχολογία σαφώς πιο ανεβασμένη. Την ΑΕΚ θα υποδεχτεί την Τετάρτη στις 18:00 στο Πανθεσσαλικό στάδιο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play off.

Trending