Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Πράξη δεύτερη με ντέρμπι δικεφάλων!

Επιστρέφει η δράση στα lay-off της Super League με τρεις σπουδαίες αναμετρήσεις, εκ των οποίων δεσπόζει αυτή του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα. 

Το πρόγραμμα ανοίγει στις 18:00 με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στον Βόλο στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, ενώ στην συνέχεια (19:30), τα φώτα… πέφτουν στο ντέρμπι “δικεφάλων” ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Τούμπα.

Τέλος, η δεύτερη “στροφή” των play-off ολοκληρώνεται με το ματς του Ολυμπιακού απέναντι στον Άρη, στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”(21:00).

18:00 Παναθηναϊκός – Βόλος

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στην Λεωφόρο τον Βόλο στις 18:00, σε ένα ματς που οι δυο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους. Οι “πράσινοι” από τη μία πλευρά, οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος έχοντας 62 βαθμούς στην κορυφή της κατάταξης και προέρχονται από την “λευκή” ισοπαλία στην “OPAP Arena” με την ΑΕΚ, ενώ η ομάδα της Μαγνησίας βρίσκεται στην έκτη θέση με 39 βαθμούς και χρειάζεται… ανάσα για να προσπεράσει τον Άρη.

Το σύνολο του Κώστα Μπράτσου προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 3:0 από τον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα το “τριφύλλι” θα έχει το… μυαλό του και στην Τούμπα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τιμοτέους Πούχατς (10 συμ/- γκολ), ο οποίος ταλανίζεται από ίωση, όπως και τον Ενίς Τσοκάι (16 συμ/- γκολ) που είναι τιμωρημένος. Από την άλλη μεριά, οι Θεσσαλοί δεν υπολογίζουν στους Σι (8 συμ/- γκολ) και Τσιρίνο.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Η αποστολή του Βόλου: Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Λούνα, Σιέλης, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Ασλανίδης, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Γκάγκι, Μεταξάς, Κάτσε, Μεσκίδα, Τσελεμπάκης, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Πιρές, Οζέγκοβιτς.

19:30 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Το μεγάλο ντέρμπι των “δικεφάλων” έφτασε. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ σε ένα ματς που… ίσως κρίνει μέχρι και τον τίτλο!

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 57 βαθμούς και είναι πέντε βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ενώ η ΑΕΚ έχει 60 βαθμούς, δύο λιγότερους από τους “πράσινους”. Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2:1 στο “Κλεάνθης Βικελίδης” απέναντι στον Άρη, ενώ οι “κιτρινόμαυροι” έμειναν στο “μηδέν” με τον Παναθηναϊκό στην έδρα τους.

Στα αγωνιστικά, ο Ρασβάν Λουτσέσκου, ο οποίος είναι τιμωρημένος μετά την αποβολή του στο ντέρμπι με τον Άρη και δεν θα παρευρεθεί στον πάγκο της ομάδας του, δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Νάσμπεργκ (8 συμ/1 γκολ) και Κούρτιτς (10 συμ/3 γκολ).

Παράλληλα, εκτός δράσης λόγω θλάσης δευτέρου βαθμού βρίσκεται ο Κεντζιόρα (3 συμ/1 γκολ) και ο Μπίσεσβαρ (19 συμ/- γκολ), ο οποίος ταξίδεψε στο εξωτερικό με ειδική άδεια για προσωπική του υπόθεση. Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ δεν ανακοίνωσε την αποστολή του για το ντέρμπι αυτό.

Από την άλλη πλευρά, ο Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει στον Μουκουντί (21 συμ/1 γκολ), στον Τομ Φαν Βέερτ (11 συμ/4 γκολ) και τον Πάολο Φερνάντες (6 συμ/- γκολ).

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Φράνσον, Γαλανόπουλος, Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Ελίασον.

21:00 Ολυμπιακός – Άρης

Ολυμπιακός και Άρης ρίχνονται στην “μάχη” στις 21:00, με τους “ερυθρόλευκους” να θέλουν να πραγματοποιήσουν το 2/2 στα play-off και τους “κίτρινους” να θέλουν να βγάλουν αντίδραση μετά την ήττα τους στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι Πειραιώτες έχουν 59 βαθμούς, βρίσκονται στην τρίτη θέση και ελπίζουν σε… γκέλες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, ενώ οι Θεσσαλονικείς έχουν 40 βαθμούς, βρίσκονται στην πέμπτη θέση και θέλουν να αυξήσουν την διαφορά τους από τον έκτο Βόλο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίτσελ δεν υπολογίζει τους Χάμες Ροντρίγκες (18 συμ/5 γκολ), Ντόη (17 συμ/- γκολ) και Σισέ (4 συμ/- γκολ), ενώ ο Τόλης Τερζής από την άλλη μεριά, θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ρουπ (4 συμ/1 γκολ), του Μάνου Γκαρθία (17 συμ/4 γκολ) και του Χαΐροβιτς.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μπα, Μπακαμπού, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Γκαρσία, Νταρίντα, Καμαρά, Πάλμα, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Οντουμπάτο, Ρτέμπο, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος.//

Αναλυτικά το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League:

18:00 Παναθηναϊκός – Βόλος
19:30 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
21:00 Ολυμπιακός – Άρης

Περισσότερα

Click to comment

Trending