Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Κάντο όπως στην… Λεωφόρο

Ο Βόλος υποδέχεται στις 18:00 το Νο 1 φαβορί για το πρωτάθλημα την ΑΕΚ!!!

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο της πόλης μας, αναμετρώνται σήμερα (5/4, 18:00) ο Βόλος με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Playoff της Stoiximan Super League.

Και οι δύο ομάδες σημείωσαν σπουδαία αποτελέσματα την περασμένη αγωνιστική, τα οποία είναι απόλυτα λογικό πως θέλουν να… κεφαλαιοποιήσουν.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1 HD.

Από την μία, ο Βόλος  με το 0-0 στην έδρα του Παναθηναϊκού, αφενός λόγω της πολύ καλής αμυντικής του λειτουργίας και της εν γένει προσέγγισης που έδειξε στο ματς, αφετέρου χάρη στην τεράστια απόκρουση του Μπόρις Κλέιμαν στην εκτέλεση πέναλτι του Σπόραρ στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Δεδομένου και του «Χ» που απέσπασε ο Άρης από τον Ολυμπιακό, μαίνεται η μεγάλη “μάχη” των δύο ομάδων για την 5η θέση, με τους «κίτρινους» να βρίσκονται πάντως αυτή την στιγμή στους 41 πόντους και στο +1 από το σύνολο του Κώστα Μπράτσου.
Από την άλλη, η «Ένωση» πήρε σπουδαίο «διπλό» (0-1) επί του ΠΑΟΚ, χάρη στην εξαιρετική συνεργασία των Μάνταλου-Αραούχο στο 80′.

Ένα αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με την γκέλα του Παναθηναϊκού με τον Βόλο, την έφερε στην πρώτη θέση (63β.) μαζί με τους «πράσινους», ενώ ξέφυγε και στο +3 από τον Ολυμπιακό και στο +6 από τους Θεσσαλονικείς.

Πλέον, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν μπροστά τους τα ματς με Βόλο και με Άρη (στην Αγιά Σοφιά), τα οποία θα τους δώσουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τυχόν απώλειες των άμεσων ανταγωνιστών τους.

Είναι σημαντικό λοιπόν να κάνουν το 2/2, αρχής γενομένης από τον αγώνα με την -επικίνδυνη όπως απέδειξε και στην Λεωφόρο- ομάδα της πόλης μας.

Στο πλευρό της η ΑΕΚ, αναμένεται να έχει χιλιάδες φίλους τους, με την «κιτρινόμαυρη» αποστολή να αποθεώνεται την Τρίτη (4/4) στο ξενοδοχείο.

Μάλιστα, στον Βόλο βρίσκεται από χθες και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ ταξίδεψε στον Βόλο με πολλές απουσίες και με μόλις δύο κεντρικούς αμυντικούς…

Συγκεκριμένα, πέρα από τους Σιντιμπέ και Άμραμπατ (τραυματίστηκαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ) και τους ανέτοιμους Μουκουντί και Τόμας Φαν Βέερτ, εκτός αποστολής έμεινε και ο Σίμος Μήτογλου λόγω ίωσης. Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Πάολο Φερνάντες που υποβλήθηκε προ ημερών σε επέμβαση ρουτίνας για αρρυθμίες στην καρδιά, αλλά προπονήθηκε κανονικά, όπως και ο Ραντόνια.

Αντίθετα για τον Βόλο, ο Κώστας Μπράτσος δεν θα έχει διαθέσιμους τον τραυματία Τσιρίνος, όπως και τον Αρούνα Σι που βρίσκεται στην Γαλλία καθώς γεννά η γυναίκα του.

Πιθανές ενδεκάδες:

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν – Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα – Τσοκάνης, Κάτσε, Γκάγκι – Τάχατος, Οζέγκοβιτς, Ντέλετις.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης – Ρότα, Βίντα, Τζαβέλλας, Χατζισαφί – Ελίασον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς – Γκαρσία, Αραούχο.

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος
Βοηθοί: Ανδρέας Μεϊντάνας, Κωνσταντίνος Ψαρρής
4ος διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας
VAR: Στέφανος Κουμπαράκης

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η κάθε ομάδα επικράτησε στην έδρα της άλλης!

Ο Βόλος νίκησε 1-0 στην Ριζούπολη (προσωρινή έδρα της «Ένωσης» πριν μετακομίσει στην Αγιά Σοφιά OPAP Arena) και η ΑΕΚ 4-0 στο… «κιτρινόμαυρο» Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Trending