Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Ok με τον Οζέγκοβιτς…

Ικανοποίηση στον Βόλο από την εμφάνιση όχι όμως από το τελικό αποτέλεσμα

Λήξη συναγερμού για τον Όγκνιεν Οζέγκοβιτς!

Ο Σέρβος φορ που ένιωσε ζάλη κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα με την  ΑΕΚ και αντικαταστάθηκε, αφήνοντας την ομάδα ουσιαστικά χωρίς καθαρό επιθετικό, δεν έχει κάτι το ανησυχητικό και είναι στην διάθεση του Κώστα Μπράτσου για το Κυριακάτικο παιχνίδι στην Τούμπα.

Πέρα όμως από τον Οζέγκοβιτς, υπήρξε κι ένας άλλος τραυματισμός παίκτη του Βόλου στο ματς με την ΑΕΚ, αυτός του Τάχατου, που πρήστηκε το πόδι του και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί σήμερα.

Ικανοποίηση μόνο από την εικόνα

Στον απόηχο της ήττας από τον Βόλο τώρα, όλοι στην ομάδα είναι ικανοποιημένοι από την αντίδραση που έβγαλε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Το γρήγορο γκολ της ΑΕΚ δεν αποσυντόνισε την ομάδα, που έμεινε προσηλωμένη στο πλάνο της και το πιο σημαντικό, ήταν “ζωντανή” στην διεκδίκηση του παιχνιδιού.

Αν ο Σιδηρόπουλος μάλιστα στο 85΄ έδινε το πέναλτι στο χέρι του Γαλανόπουλου, ίσως τώρα κάναμε λόγο για ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.

Γεγονός είναι ότι ο Βόλος άλλαξε την εικόνα του στο β΄ μέρος, πήρε πρωτοβουλίες και προβλημάτισε την ΑΕΚ, που έδειξε κουρασμένη αλλά και φλύαρη.

Τώρα πλέον όλοι στον Βόλο κοιτάζουν το παιχνίδι της Κυριακής  στην Τούμπα, κόντρα στον απογοητευμένο ΠΑΟΚ, που η ήττα του στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό, μάλλον του στοίχησε ακόμα και την 2η θέση, πόσο μάλλον την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, από την οποία είχε τεθεί ουσιαστικά εκτός από την ήττα του με την ΑΕΚ.

 

Trending