Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

“Μέσα” ο Κώτσιρας | Θεραπεία για Μπρινιόλι

 

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το ντέρμπι “αιωνίων” την Κυριακή (09/04, 21:00) στο “Απόστολος Νικολαΐδης”. 

Μετά το ρεπό της Πέμπτης (6/4), οι “πράσινοι” επιστρέφουν στις προπονήσεις ενόψει του σπουδαίου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (09/04, 21:00, ΕΡΑΣΠΟΡ) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Γιάννη Κώτσιρα να ξεπερνάει το αιμάτωμα στη γάμπα και να είναι διαθέσιμος για το ματς με τους Πειραιώτες, ωστόσο οριακή παραμένει η συμμετοχή του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος έκανε ξανά θεραπεία και η παρουσία του στο ντέρμπι “αιωνίων” θα ξεκαθαρίσει μετά την αυριανή (08/04) προπόνηση του “τριφυλλιού”. //

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την Παρασκευή μετά το ρεπό της Πέμπτης. Οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, μια και όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στον Άρη, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και εξάσκηση στα τελειώματα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Στην προπόνηση μπήκε ο Κώτσιρας, ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού. Αντίθετα, ο Μπρινιόλι έκανε θεραπεία».

Περισσότερα

Click to comment

Trending