Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η κατάρα του Νορβηγού στο 5.60 #TheMagician

Συνέχεια στις επιτυχίες στα προγνωστικά του ψάχνει ο #TheMagician στα ματς του Champions League που μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Καλημέρα σας. Μπήκαμε στη Μεγάλη Εβδομάδα και θα μας κρατήσουν συντροφιά οι αγώνες των ευρωπαίων θεσμών. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Έχει το πλεονέκτημα

Ξεκινάμε από το παιχνίδι στην Αγγλία. Η Μάντσεστερ Σίτι στην επιστροφή του Χάαλαντ στην εντεκάδα, πέρασε σαν σίφουνας από το Σαουθάμπτον με 4-1, με τον Νορβηγό να βρίσκει δίχτυα δύο φορές και πλέον η διαφορά της από την κορυφή είναι στους έξι βαθμούς. Στρέφει τώρα την προσοχή της σ’ αυτό που της λείπει πιο πολύ, στο τρόπαιο του Champions League. Όπως έχει πει και ο Ισπανός τεχνικός της, θα άλλαζε τον τίτλο του πρωταθλητή με αυτό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, το οποίο αποτελεί διακαή πόθο του συλλόγου. Άλλωστε και οι ίδιο οι παίχτες έχουν αδικήσει τον εαυτό τους στο παρελθόν, σε νοκ άουτ φάση κάτι που φέτος δείχνει πως δεν θα το επιτρέψουν να επαναληφθεί. Αμυντικά δείχνει συμπαγής αλλά επιθετικά πετάει φωτιές. Χωρίς απουσίες.

Η Μπάγερν Μονάχου μετά τον οδυνηρό εντός έδρας αποκλεισμό από το Κύπελλο από την Φράιμπουργκ, την επισκέφθηκε το Σάββατο για το πρωτάθλημα και αποχώρησε νικήτρια με 1-0 παραμένοντας στην κορυφή της Bundesliga. Είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δέχτηκε αρκετές φάσεις από τους γηπεδούχους. Θα χρειαστεί πίστωση χρόνου ο Τούχελ, καθώς αυτό ήταν μόλις το τρίτο παιχνίδι στον πάγκο των Γερμανών που δεν βγάζουν ακόμα στο χορτάρι οι ποδοσφαιριστές του την ποιότητα που έχουν. Θα χρειαστεί να κάνουν το τέλειο παιχνίδι για να σταματήσουν τους γηπεδούχους στην έδρα τους.

Τέσσερις νίκες σε τέσσερις αγώνες εντός για τη Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League, ενώ οι Γερμανοί σε οχτώ παιχνίδια μετράνε ισάριθμες νίκες. Θα στηρίξουμε με κάλυψη την έδρα και θα κρατήσουμε το over 1,5 γκολ γηπεδούχου με απόδοση 1.70.

Ο Χάαλαντ σε έξι αναμετρήσεις στο Champions League έχει σκοράρει δέκα τέρματα, ενώ σε επτά αναμετρήσεις συνολικά απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, όλες ως παίχτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ, έχει ισάριθμες ήττες, έχοντας βρει δίχτυα πέντε φορές. Ίσως ήρθε η ώρα της εκδίκησης του. Επιλογή μας ο άσος και over 2,5 με σκόρερ τουλάχιστον δύο τερμάτων τον Χάαλαντ σε απόδοση 5.60.

Μακριά από την ήττα

Πάμε στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας στην Πορτογαλία. Ήρθε η πρώτη εντός έδρας ήττα της σεζόν για την Μπενφίκα και υπεύθυνη ήταν η Πόρτο, η οποία άλωσε το «Ντα Λουζ» με 2-1. Οι γηπεδούχοι μπορεί να προηγήθηκαν στο σκορ αλλά οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή καθώς ήταν πολύ δυναμικοί και πιο επιθετικοί στο παιχνίδι τους. Ίσως και να της έκανε καλό αυτή η ήττα, ώστε να αφυπνιστεί και να δει με διαφορετική οπτική το σημερινό παιχνίδι. Αήττητη μέχρι στιγμής στο Champions League με έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Για να έχει ελπίδες πρόκρισης χρειάζεται νίκη, αλλά ο αγώνας έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, οπότε τουλάχιστον δεν πρέπει να ηττηθεί.

Πριν από τον αγώνα με τη Γιουβέντους για το Κύπελλο, οι οπαδοί της Ίντερ έδωσαν τελεσίγραφο προς άπαντες στο σύλλογο για πρόκριση στην επόμενη φάση του φετινού Champions League, την κατάκτηση του κυπέλλου Ιταλίας και πρόκριση στο επόμενο Champions League τη νέα χρονιά. Φαίνεται να έπιασε τόπο, καθώς έμεινε πίσω στο σκορ στο Τορίνο στο 83′ αλλά ο Λουκάκου ισοφάρισε με πέναλτι στο 90+5′. Βέβαια, τρεις μέρες μετά έμεινε στο 1-1 εκτός με την Σαλερνιτάνα για το πρωτάθλημα αν και υπερτερούσε σ’ όλες τις επιμέρους κατηγορίες, σπαταλώντας βαθμούς για την διεκδίκηση της τετράδας. Δεν είναι ασφαλής η θέση του προπονητή Ιντζάγκι καθώς έχουν αρχίσει να ακούγονται φήμες αντικατάστασης του, με τη διοίκηση πάντως να τις διαψεύδει.

Οι Πορτογάλοι πήραν ίσως το μάθημά τους από την τελευταία ήττα ενώ οι Ιταλοί θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στην Ευρώπη σε μια μέτρια μέχρι στιγμής χρονιά γι’ αυτούς. Κλείνουμε τα προγνωστικά μας επιλέγοντας το goal/goal σε απόδοση 1.90.

Καλή επιτυχία.

Τα σημερινά μου προγνωστικά

Περισσότερα

Click to comment

Trending