Connect with us
Advertisement

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Νάτες, νάτες οι… ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ!!!

Το σήκωσαν οι κοριτσάρες του Βόλου 58-42 τον Ολυμπιακό Βόλου (video)

Το ήθελαν πολύ, πάλεψαν όλη την σεζόν, ήταν καλύτερες και το απέδειξαν!!

Τα κορίτσια του μπάσκετ του Βόλου, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την δημιουργία του τμήματος – εδώ αξίζουν συγχαρητήρια στην διοίκηση του ερασιτέχνη – πήραν το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!! 

Στον δεύτερο τελικό επικράτησαν πάλι του Ολυμπιακού Βόλου, αυτή την φορά ως φιλοξενούμενες με 58-42 και κατέκτησαν με δύο νίκες τον πολυπόθητο τίτλο!

Μπράβο σε όλους τους συντελεστές της τεράστιας επιτυχίας και βέβαια, εννοείται ότι η προσπάθεια συνεχίζεται.

Στο παιχνίδι ο Βόλος μπήκε από την αρχή δυνατά, με στόχο να “τελειώσει” τον (δεύτερο) τελικό και πήρε μία διαφορά 11 πόντων από το πρώτο κι όλας 10λεπτο.

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και η δεύτερη περίοδος, με ένα επιμέρους σκορ 13-10 με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλίσει στους +14 για την ομάδα του Βόλου.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει και τα κατάφερε στο τρίτο 10λεπτο, όταν και το… πήρε ε 18-13 μειώνοντας στους -9, όμως η διαφορά αυτή, σε συνδυασμό με την ανωτερότητα των κοριτσιών του Βόλου, έφεραν την τελική επικράτηση και τον τίτλο στις κυανέρυθρες!!!

Τα 10λεπτα: 10-21, 20-34 (ημίχρονο) 38-47, 42-58 (τελικό).

ΒΟΛΟΣ: Σουλτάνη 24 (3), Σαρακατσάνη, Χριστοδούλου, Αγαγιώτου 12 (2), Μαγκλάρα 8, Αρβανίτη 6, Ζήτη 1, Κασνέστη 3, Λειβαδιώτη, Τόσκα 4.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Trending