Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Η δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη

Φανερά εκνευρισμένος ο Αχιλλέας Μπέος με την πράξη του Μπόρις Κλέιμαν!

Σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή, για το θλιβερό περιστατικό με τον Μπόρις Κλέιμαν, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ και Δήμαρχος της πόλης Αχιλλέας Μπέος ήταν κάθετος: “Η δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη!!

Κανένα ελαφρυντικό στον Κλέιμαν!!!” είπε ο Αχιλλέας Μπέος που τόνισε:” Έχω μείνει άφωνος… Ο Κλέιμαν έχει μια όμορφη οικογένεια, είναι πατέρας τριών παιδιών, πως μπόρεσε;”.

Στην συνέχεια διευκρίνισε ότι αμέσως κίνησε τις διαδικασίες να λυθεί το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ, που μπορεί να χάνει δύο βασικούς παίκτες του (και τον Εσκοβάλ) στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχει η παραμικρή ανοχή, γι΄ αυτό και η αντίδραση του Βόλου ήταν αστραπιαία.

Όσο για τον Εσκοβάλ, ο Αχιλλέας Μπέος ήταν κάθετος και γι΄ αυτόν: ” Ήταν παρέα, ήταν μαζί και διασκέδαζαν, γιατί δεν έκανε κάτι να τον αποτρέψει;

Είναι και ο συγκεκριμένος λοιπόν ξένο σώμα για την ομάδα μας…”.

Επίσης ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε στο γεγονός, όπως του το μετέφεραν, το οποίο έγινε σε μπαρ στο Κολωνάκι όταν ο Ισραηλινός τερματοφύλακας προσπάθησε να ασελγήσει σε ανήλικη μαθήτρια από το Βέλγιο, που βρίσκεται στην χώρα μας.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Δήμαρχος της πόλης μας, “έπεσε πολύ ξύλο έξω από το μπαρ, αφού η παρέα της ανήλικης περίμενε με άγριες διαθέσεις τον Κλέιμαν..

Πήρε τηλέφωνο τον τεχνικό μας διευθυντή ζητώντας δικηγόρο, εγώ είπα και τρία χρόνια από μένα!!!

Ποιον δικηγόρο; Δεν έχουμε καμία σχέση με τέτοιου είδους ανθρώπους,  είναι πραγματικά ντροπή…”

Trending