Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Η αναμέτρηση Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ προγνωστικά

  • «Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου» (66.000), Λονδίνο.
  • Διαιτητής: Ντέιβιντ Κουτ.
  • Πρώτος γύρος: Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ 3-1.
  • Επτά σερί ματς χωρίς ήττα μετρά η Άρσεναλ απέναντι στη Γουέστ Χαμ, νικώντας τα έξι από αυτά.
  • Στις τελευταίες 15 αναμετρήσεις στην έδρα της Γουέστ Χαμ, η Άρσεναλ έχει απολογισμό 10-4-1.
  • Το goal/goal & over 2,5 έχει επιβεβαιωθεί σε τέσσερις από τις τελευταίες πέντε συναντήσεις τους.

Ρεπορτάζ Γουέστ Χαμ

Δραπέτευσε με τη νίκη από το «Κρέιβεν Κότατζ» και πήρε μεγάλη ανάσα η Γουέστ Χαμ, στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην Premier League. Η ομάδα του Μόγες επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Φούλαμ χάρη σε αυτογκόλ του Ριντ στο 23’. Ήταν πολύ τυχερή στο πρώτο ημίχρονο καθώς δέχτηκε έντονη πίεση, παραδόξως όμως στο δεύτερο μέρος αυτή ήταν που είχε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για να σκοράρει. Νίκη «χρυσάφι» για τα «σφυριά» που έφτασαν τους 30 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Μεσοβδόμαδα δεν μπόρεσε να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, μένοντας στο 1-1 στην έδρα της Γάνδης για τον πρώτο προημιτελικό του Conference League. Ο Αγκέρντ είδε γκολ του να ακυρώνεται στο 40’ για χέρι, όμως η αγγλική ομάδα κατάφερε να προηγηθεί πριν το ημίχρονο με γκολ του Ινγκς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 57’ και είχαν πληθώρα χαμένων ευκαιριών για να πετύχουν και δεύτερο γκολ. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη (20/4), στο Λονδίνο.

Stat attack: Έχει πετύχει ακριβώς ένα γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος.

Απουσίες: Μοναδική απώλεια για τη Γουέστ Χαμ ο αναπληρωματικός επιθετικός Σκαμάκα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Φαμπιάνσκι – Τσουφάλ, Ζουμά, Ογκμπονά, Κρέσγουελ – Μπόουεν, Σούτσεκ, Ράις, Μπενραχμά – Ινγκς, Αντόνιο.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Ρεπορτάζ Άρσεναλ

Δέχτηκε μεγάλο πλήγμα στη μάχη του τίτλου με την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στη Λίβερπουλ την προηγούμενη αγωνιστική. Σε μια έδρα που έχει να κερδίσει από το 2012, μάλλον προηγήθηκε πολύ άνετα με δύο γκολ χάρη σε τέρματα των Μαρτινέλι (8’) και Ζεσούς (28’). Για αρκετή ώρα φάνηκε ότι η Άρσεναλ θα έχει ένα εύκολο απόγευμα, ωστόσο η Λίβερπουλ σιγά-σιγά άρχισε να ανεβαίνει. Ο Σαλάχ μείωσε στο 42’ και την ξαναέβαλε στο παιχνίδι, χάνοντας και πέναλτι στο 54’ με το οποίο θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει. Στο δεύτερο ημίχρονο γενικώς οι «κόκκινοι» κυριάρχησαν και δίκαια έφτασαν στο 2-2 με τον Φιρμίνο στο 87’. Ήρωας των «κανονιέρηδων» ο Ράμσντεϊλ που με εντυπωσιακές αποκρούσεις (κυρίως στα τελευταία λεπτά) κράτησε όρθια την ομάδα του. Η Άρσεναλ εξακολουθεί να κρατά την τύχη της στα δικά της χέρια, καθώς προηγείται με έξι βαθμούς της Μάντσεστερ Σίτι έχοντας παίξει ένα ματς παραπάνω.

Stat attack: Μετρά έξι σερί over 2,5 στην Premier League, με πέντε από αυτά τα παιχνίδια να έχουν over 3,5 γκολ.

Απουσίες: Αναμενόμενες οι απουσίες των Τομιγιάσου, Ενκέτια και Ελνένι. Υπάρχει μικρή πιθανότητα να αγωνιστεί ο Σαλιμπά, αλλά ακόμα κι αν συμβεί αυτό θα είναι προερχόμενος από τον πάγκο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ράμσντεϊλ – Γουάιτ, Χόλντινγκ, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο – Έντεγκαρντ, Πάρτεϊ, Τσάκα – Σάκα, Μαρτινέλι, Ζεσούς.

Γουέστ Χαμ - Άρσεναλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Αν είναι σοβαρή η Άρσεναλ δε θα έχει δύσκολο απόγευμα στο ανατολικό Λονδίνο. Η Γουέστ Χαμ είναι σφιχτή ομάδα αλλά φέτος δεν έχει καταφέρει να γίνει ανταγωνιστική στα μεγάλα ματς, όπως έδειξε το 1-5 από τη Νιούκαστλ πριν δύο αγωνιστικές. Οι «κανονιέρηδες» δεν έχουν κανένα περιθώριο για απώλεια βαθμών και έχουν δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα σε ματς τέτοιου επιπέδου. Αναμένουμε να επιστρέψουν στις νίκες, όπως συνήθως με αρκετά γκολ. Μπορεί να πάει και στο over 2,5 το ματς, εμείς πάμε με την πιο safe επιλογή του διπλού & over 1,5 στο 2.00 της Novibet.

Περισσότερα

Click to comment

Trending