Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κάνουμε Πάσχα στο Λονδίνο #Blackbird

Προγνωστικά Αγγλίας

Προγνωστικά Αγγλίας: Πριν την σούβλα και τα παρελκόμενα, παίζουμε στοίχημα και ποντάρουμε στο Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ. Γράφει ο #Blackbird

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλους, με υγεία πάνω από όλα. Εμείς το «βιολί» μας με προγνωστικά Αγγλίας σήμερα, με ιδιαίτερη έμφαση στην αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με την Άρσεναλ.

Προγνωστικά Αγγλίας: Επιλογή τα γκολ στο 1.81

Οι γηπεδούχοι είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις στο Conference, όπου ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 κόντρα στην Γάνδη, στο Βέλγιο. Στα εγχώρια, προέρχεται από νίκη κόντρα στην Φούλαμ με 0-1, παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο στην μάχη που δίνουν, ώστε να αποφύγουν τον υποβιβασμό.  Σήμερα η αποστολή της είναι ιδιαίτερα απαιτητική, κόντρα στην πρωτοπόρο Άρσεναλ, η οποία θέλει οπωσδήποτε νίκη, για να μην μειωθεί η διαφορά από με την Σίτι.

Έχασε μέσα από τα χέρια της ένα πολύ σημαντικό τρίποντο η Άρσεναλ στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ. Έκει όπου βρέθηκε να προηγείται με 0-2 και μετά το χαμένο πέναλτι του Σαλάχ, όλα έδειχναν πως δεν υπάρχει επιστροφή για τους γηπεοδούχους. Όμως η ομάδα του Αρτέτα κατάρρευσε και παραλίγο να ηττηθεί στο τέλος. Περιθώρια για εκ νέου απώλειες δεν υπάρχουν.

Με χαρακτηριστική ευκολία σκοράρει η Άρσεναλ, πράγμα το οποίο περιμένουμε να κάνει και σήμερα. Παρουσιάζει και προβλήματα στα μετόπισθεν, οπότε το over πολύ πιθανό να το δούμε στην εν λόγω αναμέτρηση. Στο 1.81 παίζεται στην Betshop.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Μονό
16:00

Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ

Over 2,5

1.81
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending