Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE 2

Μεγάλες ανατροπές για Διαγόρα και Ολυμπιακό Β’

 

Η επιστροφή της Super League 2 στη… δράση, μετά τις διακοπές του Πάσχα, μας επεφύλασσε αρκετά γκολ, θέαμα αλλά και ανατροπές, μία εξ αυτών μάλιστα πραγματοποιήθηκε από το 3:0.

Στο γήπεδο του Μακεδονικού, ο ΠΑΟΚ Β’ βρέθηκε να προηγείται με τρία γκολ του Διαγόρα στο 52′, χάρη σε τέρματα των Δαρέλα, Παναγιώτου και Σπυράκου. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν τα παράτησαν ποτέ και κατάφεραν να κάνουν την ολική επαναφορά. Στο 65′ μείωσε ο Παραστατίδης, με τον Μιχόπουλο να κάνει το 3:2 στο 74′. Εννέα λεπτά αργότερα, ο Λούκιτς ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Στου Ρέντη, ο Ολυμπιακός Β’ έχανε έως το 83′ από το Αιγάλεω χάρη στην κεφαλιά του Κωστανάσιου (53′), όμως ο Μπα στο 84′ και ο Βλαχομήτρος στο 88′ έφεραν… τούμπα το ματς, χαρίζοντας τη νίκη στους “ερυθρόλευκους”. Τέλος, στην Πάτρα, η Παναχαϊκή προηγήθηκε δύο φορές (Μυτίδης 24′, Μπουρλάκης 75′), όμως και στις δύο η Ηλιούπολη βρήκε… απάντηση. Αρχικά ισοφάρισε ο Βασιλείου στο 29′, ενώ το τελικό 2:2 διαμόρφωσε ο Χέμπερτ στο 89′.//

Τα αποτελέσματα της ημέρας:

ΠΑΟΚ Β – Διαγόρας 3:3
Ολυμπιακός B’
– Αιγάλεω 2:1
Παναχαϊκή – Ηλιούπολη 2:2

Περισσότερα

Click to comment

Trending