Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Με 15 ευρώ γενική είσοδο στο Πανθεσσαλικό

Χωρίς κόσμο ο Άρης και ΔΩΡΕΑΝ τα παιδιά ως 14 ετών ανακοίνωσε ο Βόλος

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι – σταθμός κόντρα στον Άρη.

Ο Βόλος λοιπόν θέλει τον κόσμο στο πλευρό του, στο κρίσιμο αυτό ματς, που δεν θα υπάρχουν φίλοι του Άρη στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού.

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 15 ευρώ, ενώ με απόφαση της ΠΑΕ παιδιά ηλικίας μέχρι 14 ετών, θα έχουν δικαίωμα ΔΩΡΕΑΝ εισόδου στο γήπεδο.

Ενώ και η αγορά των εισιτηρίων θα γίνεται με αυστηρά κριτήρια.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι ξεκινάει από αύριο Τετάρτη η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΑΡΗΣ (Κυριακή 23/4, Πανθεσσαλικό).

Για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΑΡΗΣ έχει οριστεί Γενική Είσοδος 15 Ευρώ, πλην της θύρας VIP όπου η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί 50 ευρώ

Παράλληλα, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι ΔΕΝ θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλάθλους του Αρη και οι θύρες των φιλοξενουμένων θα παραμείνουν κλειστές.

Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν έως 2 εισιτήρια από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος (Πανθεσσαλικό), αυστηρά και μόνο με την επίδειξη είτε εισιτηρίου διαρκείας, είτε αστυνομικής ταυτότητας που να αποδεικνύει ότι είναι κάτοικοι Βόλου.

Η είσοδος των φιλάθλων του Βόλου θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα.

Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως 5.00 μ.μ. και το Σάββατο από τις 10.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ.

Τα παιδιά έως 14 χρόνων θα εισέρχονται στο γήπεδο ΔΩΡΕΑΝ.

Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου θα παραμείνουν κλειστά, ενώ δεν θα λειτουργήσει ούτε η πλατφόρμα της VIVA για την έκδοση ηλεκτρονικών εισιτηρίων.

Στηρίξτε την ομάδα της πόλης. Στηρίξτε τον Βόλο.

Trending