Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Έτοιμος για το άλμα ο Βόλος

Αυγερινός και Οικονομόπουλος τα νέα πρόσωπα στην αποστολή των κυανέρυθρων

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ομάδα του Βόλου για τον αυριανό “τελικό” κόντρα στον Άρη, τις 5:30 το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό.

Το Βολιώτικο συγκρότημα βρίσκεται στην μεγαλύτερη πρόκληση της σύντομης αλλά άξια θαυμασμού ιστορίας της, αφού μετά την είσοδο στις κορυφαίες ομάδες της Λίγκας, προσπαθεί για μια νέα υπέρβαση: Το Ευρωπαϊκό εισιτήριο!!!

Τεράστια πρόκληση για τον γενναίο Βόλο, που βέβαια σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να τον αγχώνει από την στιγμή που ο στόχος ήταν η είσοδο στα play-off και πλέον κάνουμε λόγο για την υπέρβαση.

Αν αυτή έρθει, θα μοιάζει με ένα ποδοσφαιρικό παραμύθι, μια όμορφη ιστορία που θα γράψει αυτή η νέα ομάδα που μπήκε στην ζωή μας, για να ταράξει τα νερά του Ελληνικού ποδοσφαίρου και να αποδείξει ότι υπάρχει ζωή και μακριά από τους… big!

Η αποστολή

Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για τον αγώνα με τον Aρη (5.30 μ.μ.).

Σ΄ αυτή βλέπουμε για πρώτη φορά τους Αυγερινό (τερματοφύλακας) και Οικονομόπουλο, που επέστρεψε από τον σοβαρό τραυματισμό του σε φιλικό προετοιμασίας του καλοκαιριού.

Ο Κώστας Μπράτσος πήρε μαζί του λοιπόν 20 παίκτες, αφήνοντας εκτός τον τραυματία Τάχατο.

Κότνικ, Αυγερινός, Άλχο, Λούνα, Σι, Σιέλης, Οικονομόπουλος, Πίρινεν, Ασλανίδης, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Γκάγκι, Μεταξάς, Κάτσε, Μεσκίδα, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Πιρές, Τσιρίνος, και Οζέγκοβιτς είναι οι 20 ποδοσφαιριστές…

Trending