Connect with us
Advertisement

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Με ανατροπή ο ΠΑΟΚ υπέταξε τον Εθνικό | Κράτησε την έδρα του το Περιστέρι

 

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ και επιβλήθηκε 10-9 της ομάδας του Πειραιά, ενώ η ομάδα των δυτικών προαστίων κατάφερε να επικρατήσει 11-7 του Παναθηναϊκού στα πρώτα μεταξύ τους παιχνίδια της σειράς των πλέι οφ για τις θέσεις 5η-8η του πρωταθλήματος Α1 Ανδρών Πόλο. 

O ΠΑΟΚ κατάφερε με ανατροπή στο δεύτερο μισό του αγώνα να πάρει την υπερπολύτιμη νίκη, με 10-9 επί του Εθνικού Πειραιά, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα της σειράς των πλέι οφ για τις θέσεις 5η-8η του πρωταθλήματος Πόλο Α1 Ανδρών και έκανε αποφασιστικό βήμα για τη διεκδίκηση της 5ης θέσης.

Η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου κατάφερε τελικά να υπερασπιστεί την έδρα της και να έχει πλεονέκτημα για Ευρώπη. Ο δεύτερος μεταξύ τους αγώνας είναι την Τετάρτη (26/4) στον Πειραιά και η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες.

Το συγκρότημα του Φάνη Κουντουδιού ξεκίνησε καλύτερα στο πρώτο μισό, αφού δημιούργησε βραχύ προβάδισμα με το 6-4, όμως ο ΠΑΟΚ έδειξε υπομονή σε άμυνα και επίθεση, φτάνοντας στη μεγάλη ανατροπή στο τρίτο οκτάλεπτο του αγώνα, προηγήθηκε και με 9-6 στις αρχές του τέταρτου και είχε τον έλεγχο μέχρι το τελικό 10-9.

ΠΑΟΚ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 10-9

Οκτάλεπτα: 2-2, 2-4, 4-0, 2-3.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν. 1, Καλαργυρός 1, Κεχαλάρης 1, Μιλάρντοβιτς 3, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 2, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν 1, Καραντζάς, Αλειφτήρας, Σάλεχ, Λασκαρίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος 1, Τεσάνοβιτς 2, Μπέτο, Θεοδόσης – Παπαλουκάς 1, Παπαδόγκωνας 2, Βιτέλλας, Πρωτοψάλτης 1, Μπεριστιάνος, Μαθιόπουλος 1, Λαδάς, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος 1.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Κυράνης Κ.

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στο ζευγάρι διεκδίκησης της 5ης θέσης και του ευρωπαϊκού εισιτηρίου έκανε ο ΓΣ Περιστερίου, καθώς επιβλήθηκε με 11-7 επί του Παναθηναϊκού στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα της σειράς των ημιτελικών των πλέι οφ για τις θέσεις 5η-8η.

Μετά από ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι για περίπου δύο οκτάλεπτα, όπου πρωταγωνίστριες ήταν οι άμυνες, καθώς και οι δύο τερματοφύλακες των ομάδων, Ντρου Χόλαντ και Ντιμίτρι Ριστίσεβιτς. Ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη (26/04) στις 17:00 στην έδρα του Παναθηναϊκού.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 11-7

Οκτάλεπτα: 3-2, 2-1, 1-1, 5-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης 1, Τοράκης 1, Πρέκας, Γερακούδης, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 1, Φώσκολος 2, Χρυσοσπάθης, Τσαχιλίδης, Λαδάς, Χόλαντ, Ναγκλ 4, Μπιτσάκος Ανδρ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Θανάσης Ηρειώτης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Σιαμάς Γ., Δευτεραίος, Τόττης, Άντζιτς 3, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 3, Δερμιτζάκης, Σιαμάς Π., Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ., Ζερβουδάκης.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των πλέι-οφ για τις θέσεις 5-8:

ΠΑΟΚ-Εθνικός 10-9
Περιστέρι-Παναθηναϊκός 11-7//Γ.

Περισσότερα

Click to comment

Trending