Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Μοιράστηκαν φάσεις και βαθμό!

ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης ήρθαν ισόπαλοι 1:1 στο “Γεντί Κουλέ”, σε ένα ματς που ήταν αρκετά ισορροπημένο για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος της Super League.

Ο αγώνας

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον τραυματισμό του Τοράλ μόλις στο 4ο λεπτό, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Μοσκέρα, όμως η πρώτη ουσιαστική ευκαιρία ήρθε από τον Αστέρα στο 9ο λεπτό με την κεφαλιά του Ινγκλέσιας να περνάει άουτ. Στο 19′, ο ΟΦΗ απάντησε με το πλασέ του Λάρσον να περνάει άουτ. Παρά το γεγονός πως οι Αρκάδες είχαν καλύτερη κυκλοφορία, οι Κρητικοί κατάφεραν στο 24ο λεπτό να ανοίξουν το σκορ της αναμέτρησης. Ο Μπάγκιτς έβγαλε εξαιρετική μπαλιά, ο Μοσκέρα έφυγε στην πλάτη του Καρμόνα, άδειασε τον Ισπανό μπακ και εκτέλεσε τον Τσιφτσή για το 1:0 των γηπεδούχων. Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν άμεση απάντηση στο 27′, όμως το σουτ του Ρεγκίς πέρασε άουτ. Το σύνολο του Βάλντας Νταμπράουσκας “άγγιξε” το δεύτερο γκολ στο 32 με το δυνατό σουτ του Μεγιάδο από το ημικύκλιο μετά από στρώσιμο του Μπάγκιτς να πηγαίνει στο οριζόντιο δοκάρι του Τσιφτσή. Η ομάδα του Γιάννη Δουβίκα έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο ήρθε στο 40′, όταν μετά το γύρισμα του Μπαράλες από τα δεξιά στον Ρεγκίς, ο Μπαρτόλο εξ επαφής μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα για το 1:1. Ο Μεγιάδο προσπάθησε να απαντήσει για τον ΟΦΗ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όμως το διαγώνιο σουτ του πέρασε άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να μην έχουν καλό ρυθμό και η πρώτη ουσιαστική φάση ήρθε με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Άλβαρες να περνάει άουτ. Στο 69′, ο Φελίπε που πέρασε ως αλλαγή σούταρε δυνατά, όμως δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Τσιφτσή. Οι Κρητικοί ανέβασαν “στροφές” και στο 75ο λεπτό, λίγο έλλειψε να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όμως ο Τσιφτσής έκανε μια σπουδαία επέμβαση στην εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θοράρινσον. Ο ρυθμός έπεσε εκατέρωθεν, με τον ΟΦΗ όμως να… πατάει καλύτερα. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, οι Αρκάδες πήγαν να… κλέψουν το τρίποντο, καθώς το σουτ του Ρεγκίς ήταν εξαιρετικό, όμως ακόμα πιο εντυπωσιακή ήταν η απόκρουση του Μανδά, ο οποίος κράτησε το 1:1, που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.//Γ.

ΓΚΟΛ: 24′ Μοσκέρα / 40′ Μπαρτόλο
ΔΟΚΑΡΙ: 32′ Μεγιάδο
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 21′ Μεγιάδο, 67′ Πασαλίδης, 71′ Βούρος, 90+2′ Νέιρα / 39′ Ινγκλέσιας, 75′ Καστάνο, 89′ Μπαράλες
ΚΟΚΚΙΝΗ:-

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης, Διαμαντής (85′ Μαρινάκης), Λάρσον, Μεγιάδο (85′ Περέα), Ντιουσέ, Μπάκιτς (63′ Νέιρα), Θοράρινσον, Τοράλ (4′ Μοσκέρα) (63′ Φελίπε), Ντίκο.

Αστέρας Τρίπολης (Γιάννης Δουβίκας): Τσιφτσής, Ατιένθα, Καστάνιο, Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (94′ Αλάγκμπε), Τιλίκα (86′ Σανταφέ), Ρεγκίς, Μπαρτόλο (77′ Σίτο), Μπαράλες.

Ακολουθούν…
ΟΦΗ: Εκτός με Ατρόμητο (29/04)
Αστέρας Τρίπολης: Εντός με Λαμία (29/04)

Περισσότερα

Click to comment

Trending