Connect with us
Advertisement

ΜΠΑΣΚΕΤ

Απέφυγε τους… μπελάδες και φουλάρει για playoffs ο Ερμής Σχηματαρίου

 

 

Σε μία αναμέτρηση που διεξήχθη σε δύο διαφορετικές ημέρας, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου στον Εύοσμο, η ομάδα του Νίκου Οικονόμου απέδρασε με το διπλό, επικρατώντας με 85-72 του Αίαντα.

Η χθεσινή (22/4) βροχή οδήγησε σε διακοπή την αναμέτρηση ανάμεσα σε Αίαντα Ευόσμου και Ερμή Σχηματαρίου, καθώς το κλειστό των γηπεδούχων είχε γεμίσει νερά το απόγευμα του Σαββάτου (22/4). Έτσι, αποφασίστηκε η διεξαγωγή του αγώνα την ίδια ώρα την Κυριακή (23/4) και η ομάδα του Νίκου Οικονόμου κατάφερε να πάρει τη νίκη και να φύγει με το διπλό από τη Θεσσαλονίκη, στο παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής στην Elite League.

Με αυτή τη νίκη, ο Ερμής Σχηματαρίου εξασφάλισε την αποφυγή των playouts και ανέβηκε στο 15-13, βάζοντας… πλώρη για τα τελευταία δύο παιχνίδια, με στόχο τα playoffs. Από την άλλη, ο Αίας Ευόσμου υποχώρησε στο 8-20 και επικεντρώνεται στον εντός έδρας τελικό με τη ΦΕΑ, την τελευταία αγωνιστική, που πρόκειται να κρίνει αν θα έχει την ευκαιρία να σώσει την κατηγορία μέσα από τη διαδικασία των playouts.//Τ.

Περισσότερα

Click to comment

Trending