Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Πάνοπλος ο Παναθηναϊκός στον Βόλο

Οι “πράσινοι” ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας, καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει όλα τα “όπλα” στη… φαρέτρα του, για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής των playoffs κόντρα στον Βόλο. Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του κι ετοιμάζεται για ακόμη ένα σημαντικό ματς, πριν τα διαδοχικά παιχνίδια, που θα κρίνουν τον τίτλο της Super League.

Αναλυτικά η αποστολή και το δελτίο Τυπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με την πρωινή προπόνηση της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι στον Βόλο. Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κατοχής μπάλας, ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής».//Τ.

Περισσότερα

Click to comment

Trending