Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Χέρι-χέρι μέχρι το τέλος #Bats

προγνωστικά

Δύο επιλογές προκύπτουν από την εμβόλιμη αγωνιστική της Super League για τον #Bats, φτάνοντας μέχρι το 2.20.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, έχουν μείνει μόνοι τους στη μάχη του τίτλου. Από τις αναμετρήσεις τους για την έκτη αγωνιστική των πλέι-οφ, ξεχωρίζουν δύο προτάσεις για τα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά: Βόλος – Παναθηναϊκός

Στη διόλου αφιλόξενη έδρα του Βόλου δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός, με στόχο τη διατήρηση της πρώτης θέσης στη βαθμολογία. Το «τριφύλλι» προέρχεται από σπουδαίο διπλό επί του ΠΑΟΚ με 2-1 και συνεχίζει να έχει τα ηνία όσον αφορά τη μάχη της κορυφής, αφού (προς το παρόν) υπερτερεί της ΑΕΚ στην ισοβαθμία. Έχει και προηγούμενα με τον Βόλο μετά τους δύο βαθμούς που του έκοψε στη Λεωφόρο στις αρχές του μήνα (0-0), ενώ ο κόσμος του θα είναι στο πλευρό του και πάλι στο Πανθεσσαλικό.

Η ομάδα του Μπράτσου ρεαλιστικά δεν έχει στόχους πλέον, καθώς το εντός έδρας 3-0 από τον Άρη την άφησε στο -4 από τους «κίτρινους» κι εκτός διεκδίκησης της πέμπτης θέσης που οδηγεί στην ευρωπαϊκή έξοδο. Μέχρι πρότινος, ο γκολκίπερ Κλέιμαν ήταν ο φύλακας άγγελός της, όπως απέδειξε και με την απόκρουση πέναλτι στο ματς του πρώτου γύρου. Τώρα όμως δε βρίσκεται στην ομάδα και το έργο των «πρασίνων» γίνεται ευκολότερο. Αναμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι κι έναν Παναθηναϊκό που δε θα χαριστεί σε καμία περίπτωση. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς δεν έχει σκοράρει πάνω από δύο φορές εδώ και 21 ματς, με τελευταίο το 3-0 επί του σημερινού του αντιπάλου για το κύπελλο. Ευκαιρία να το ξανακάνει και σήμερα, πραγματοποιώντας μια καλή προπόνηση για τον «τελικό» της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ. Διπλό και over 2,5 η επιλογή μας, με απόδοση 2.15 στη WinMasters.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Αρκετά πιο απαιτητική η αποστολή της ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει τον έτερο «δικέφαλο» ΠΑΟΚ εντός έδρας. Στον απόηχο της επεισοδιακής νίκης με 3-1 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» επί του Ολυμπιακού, η Ένωση ψάχνει την πέμπτη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, θέλει να «φτιάξει» κάπως και την παράδοσή της με τους Θεσσαλονικείς, η οποία τα τελευταία χρόνια είναι αποκαρδιωτική.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Για τη δυναμική της «ΟΠΑΠ Αρένα» δεν χρειάζεται να πούμε κάτι. Η νίκη με 3-1 κόντρα στον Άρη πριν δύο αγωνιστικές σταμάτησε ένα σερί κακών αποτελεσμάτων που κράτησε για δύο αγώνες σε αυτό το γήπεδο. Έτσι κι αλλιώς η ομάδα του Αλμέιδα παίζει επιθετικό και πιεστικό ποδόσφαιρο, όμως εντός έδρας συνήθως αυτό γίνεται σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό. Στα τελευταία δέκα ματς στο γήπεδό της η ΑΕΚ έχει επιβεβαιώσει το over 2,5 οκτώ φορές. Ο -προβληματικός τον τελευταίο καιρό αμυντικά- ΠΑΟΚ μπορεί να συμβάλλει στο να επαναληφθεί αυτό, ειδικά αν βάλουμε στην εξίσωση και της απουσίες με τις οποίες κατεβαίνει η ομάδα του Λουτσέσκου. Κινούμαστε προς τα αριστερά για σημείο, αλλά το 2.20 της Novibet για το over 2,5 είναι αρκετό.

Όλα τα προγνωστικά μου

Combo
18:00

Βόλος – Παναθηναϊκός

2 & over 2,5

2.15
BET: 20 units
Μονό
21:00

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Over 2,5

2.20
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending