Connect with us
Advertisement

ΜΠΑΣΚΕΤ

Τακιανός: «Δεν εμφανιστήκαμε όπως έπρεπε» (video)

 

Την ήττα της ομάδας του σχολίασε στην κάμερα της ΕΡΤ ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, ο οποίος τόνισε πως πρέπει να αλλάξει προσέγγιση ο “Δικέφαλος του Βορρά”, για να προκριθεί στους “4” των πλέι οφ της Basket League.

“Ζωή” στη σειρά με τον ΠΑΟΚ έδωσε ο Προμηθέας, ο οποίος επικράτησε στην Πάτρα με 77-63 επί του “Δικέφαλου του Βορρά” και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά, η οποία θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή (30/04, 15:45, ΕΡΤ3). Μετά τη λήξη του αγώνα, ο τεχνικός του “Δικέφαλου του Βορρά”, Φώτης Τακιανός, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, τόνισε πως οι Θεσσαλονικείς δεν παρουσιάστηκαν όπως θα έπρεπε.//Γ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Φώτης Τακιανός:

«Γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Θέλαμε να είμαστε καλύτεροι από το πρώτο παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και επιθετικά, με εξαίρεση την τελευταία μας προσπάθεια να μειώσουμε, δεν ήμασταν όπως έπρεπε. Να αφήσουμε εδώ την ήττα αυτή και να ετοιμαστούμε για το τρίτο παιχνίδι και την πρόκριση. Μεταξύ των δύο ομάδων υπάρχει μια διαφορά στο ρόστερ. Αυτό εξισορροπείται με το γεγονός ότι παίζουμε στο σπίτι μας».

Περισσότερα

Click to comment

Trending