Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ψαγμένα προγνωστικά: Ζαλίζει το 5.10 #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: O #Fidel αναλύει… νωρίς – νωρίς την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Άρης και καταλήγει σε δύο σημεία σε αποδόσεις έως 5.10.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Εξαιρετικά πήγε η στήλη της Τετάρτης, ακόμη μία επιτυχημένη στήλη, καθώς μπορεί το σημείο στο Βόλος – Παναθηναϊκός να πήγε μονάδα, όμως στα ντέρμπι είδαμε γκολ και πληρωθήκαμε αδρά τη δυάδα -που δημιουργήθηκε- σε απόδοση 2.80. Παρασκευή σήμερα και θα σας εκπλήξω με τα ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματός μου.

Θα ασχοληθώ στη σημερινή στήλη με το ΠΑΟΚ – Άρης της Κυριακής. Κάμποσα τα αρνητικά αποτελέσματα του ΠΑΟΚ, με αποκορύφωμα την τεσσάρα της Τετάρτης από την ΑΕΚ. Αποτέλεσμα – ντροπή για το σύλλογο. Ο δικέφαλος του βορρά εσχάτως δεν πείθει, ντεφορμέ οι μεσοεπιθετικοί του, ενώ δεν του λείπουν οι απουσίες. Εκτός με τον Άρη οι Κάργας, Νάρεϊ, πιθανότατα δεν θα αγωνιστούν και οι Τάισον – Ντάγκλας Αουγκούστο, ενώ την Τετάρτη ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα και ο Ίνγκασον. Συν τοις άλλοις, ερωτηματικό παραμένει η παρουσία του Κουλιεράκη.

Στην αντίπερα όχθη, ο Άρης θα αγωνιστεί στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Έχει «κλειδώσει» την πέμπτη θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο που έψαχνε, ενώ την Τετάρτη επικράτησε του Ολυμπιακού με 2-1. Ο Τόλης Τερζής φαίνεται πως έχει βρει την απαραίτητη χημεία στις επιλογές του, κάτι που αντικατοπτρίζεται στα αποτελέσματα και στις εμφανίσεις της ομάδας.

Με βάση τα παραπάνω, κρατάω τόσο το Χ2 στο 2.25, όσο και το… διπλό του 5.10. 

Υ.Γ.: Πλέον με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις.

Μονό (Κυριακή 30 Απριλίου)
20:00

ΠΑΟΚ – Άρης

Χ2

2.25
BET: 40 units
Μονό (Κυριακή 30 Απριλίου)
20:00

ΠΑΟΚ – Άρης

2

5.10
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending