Connect with us
Advertisement

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ώρα για αποφασιστικό βήμα πρόκρισης!

 

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (28/4, 21:30) στο Game 2 των πλέι οφ της Euroleague στο κατάμεστο ΣΕΦ τη Φενέρμπαχτσε, με στόχο να κάνει το 2-0 στη σειρά και να φτάσει ένα βήμα από το φάιναλ φορ του Κάουνας.

Μετά τη νίκη τους στο πρώτο παιχνίδι για τη σειρά των προημιτελικών της φετινής Euroleague, οι “ερυθρόλευκοι” καλούνται απόψε (28/4, 21:30) να κάνουν το 2-0 κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, έτσι ώστε να ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη για να “τελειώσουν” τη δουλειά και να βρεθούν στο φάιναλ φορ του Κάουνας.

Από την άλλη, η Φενέρ αφήνει πίσω της την ήττα της Τετάρτης (26/4), ψάχνει αντίδραση ώστε να ισοφαρίσει σε 1-1 και θέλει να επιστρέψει με την ψυχολογία στα… ύψη στην Τουρκία.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ ο Σκότι Γουίλμπεκιν αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής από τον Δημήτρη Ιτούδη, κάτι που δεν συνέβη στο προχθεσινό ματς. Εκτός αναμένεται να μείνουν ξανά οι τραυματίες Ντέβιν Μπούκερ και Νεμάνια Μπιέλιτσα.

Διαιτητές της αποψινής (28/4) αναμέτρησης θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία).//Λ.

Περισσότερα

Click to comment

Trending