Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Συνεχίζονται οι… μάχες επιβίωσης!

 

Λίγες αγωνιστικές ακόμη απομένουν και στο μίνι πρωτάθλημα των play-out, το οποίο συνεχίζει την δράση του, σήμερα Σάββατο (29/4) με τέσσερις σημαντικές αναμετρήσεις.

Τα play-out ανοίγουν την αυλαία τους για την πέμπτη αγωνιστική, τρεις αναμετρήσεις πριν το φινάλε τους. Η βαθμολογία δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τις τελευταίες θέσεις και όλες οι ομάδες δίνουν κάθε εβδομάδα κρίσιμες αναμετρήσεις, που αποτελούν βήματα προς τη σωτηρία τους.

Όλα τα παιχνίδια διεξάγονται στις 19:15.

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την Λαμία, η οποία πήρε σημαντική νίκη με 1:0 επί του Ατρόμητου την περασμένη αγωνιστική. Οι Αρκάδες μετρούν τρία διαδοχικά ματς χωρίς νίκη και με ενδεχόμενη ήττα σήμερα (29/4), η ομάδα της Φθιώτιδας θα τους πιάσει στους 29 βαθμούς.

Το σύνολο του Λεωνίδα Βόκολου δείχνει συνεχώς θετικό αγωνιστικό πρόσωπο, αλλά παραμένει κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, ούσα μόλις έναν πόντο πάνω από την 13η θέση.

Ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον ΟΦΗ στο Περιστέρι, σε μία αναμέτρηση που αποτελεί την “μάχη” κορυφής στα play-out.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην έβδομη θέση και θα ψάξουν τη νίκη για την καλύτερη δυνατή θέση.

Την ίδια στιγμή, ο Ιωνικός θα δώσει ενδεχομένως το πιο κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Και οι δύο ομάδες “καίγονται” για το τρίποντο που θα τους δώσει σημαντική… ανάσα για την επιβίωσή τους. Από την μία, η ομάδα της Νίκαιας είναι στην ζώνη του υποβιβασμού με 25 βαθμούς, ενώ από την άλλη, οι Ηπειρώτες έχουν 27 βαθμούς μετά την σπουδαία νίκη (3:2) επί του Παναιτωλικού και δεν έχουν περιθώρια για ήττα.

Τέλος, ο Λεβαδειακός παίζει ένα από τα τελευταία του… χαρτιά.

Οι Βοιωτοί αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Παναιτωλικό κι έχουν μοναδικό στόχο τη νίκη που θα δώσει παράταση στην αγωνία και ελπίδα στους ίδιους για την παραμονή.

Βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς και μόνο το τρίποντο της νίκης μπορεί να διατηρήσει “ζωντανές” τις ελπίδες τους για παραμονή, εν όψει των τελευταίων παιχνιδιών κόντρα σε Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα.

 

Click to comment

Trending