Connect with us
Advertisement

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

“Χρυσή” η Γκουντούρα στο Γκραν Πρι ξιφασκίας!

 

Η 26χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια πραγματοποίησε σούπερ εμφάνιση και κατάφερε να επικρατήσει με 15-11 της Σάρα Μπαλζέρ, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο!

Ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο πρόσθεσε η Δώρα Γκουντούρα στη συλλογή της. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια διένυσε εξαιρετική πορεία στο Γκραν Πρι σπάθης γυναικών της Σεούλ και κατάφερε να φτάσει στον τελικό, αφήνοντας εκτός το Νο1 του κόσμου, τη Μισάκι Εμούρα από την Ιαπωνία. Εκεί, η Γκουντούρα αντιμετώπισε τη Γαλλίδα Σάρα Μπαλζέρ και μετά από ανατροπή κατάφερε να επικρατήσει με 15-11, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Αυτό αποτελεί το τέταρτο σερί μετάλλιο που κατακτά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια. Τα τρία εξ αυτών είναι σε Παγκόσμια Κύπελλα και το ένα είναι σε Γκραν Πρι. Συνολικά μετράει πλέον εννέα μετάλλια σε μεγάλη διοργάνωση.

Έτσι, η Γκουντούρα πήρε πολύτιμους πόντους για το Ολυμπιακό ranking και μετά τη νίκη της ξέσπασε σε κλάματα για την επιτυχία της. Θυμίζουμε πως πρόκειται για τον πρώτο αγώνα σπάθης εντός της περιόδου Ολυμπιακής πρόκρισης, που άρχισε στις 3 Απριλίου και πρόκειται να ολοκληρωθεί την 1η Απριλίου του 2024.//Τ.

Περισσότερα

Click to comment

Trending