Connect with us
Advertisement

ΜΠΑΣΚΕΤ

Αφιέρωμα του “Forbes” στον Ολυμπιακό!

 

Το διάσημο περιοδικό εκθείασε την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, την οποία και χαρακτήρισε ως την καλύτερη ομάδα εκτός ΝΒΑ!

Τον γύρο του κόσμου φαίνεται πως έχει κάνει ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα! Το αμερικανικό περιοδικό “Forbes” έκανε ένα μεγάλο αφιέρωμα στους “ερυθρόλευκους”, τους οποίους χαρακτηρίζει κορυφαία ομάδα. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι  “Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα μπάσκετ εκτός NBA”. Αυτός είναι ο τίτλος του άρθρου του Μαρκ Ντικς στο Forbes.

Ο συντάκτης του κειμένου, αποθεώνει τον Σάσα Βεζένκοφ, τονίζοντας πως ο Βούλγαρος φόργουορντ είναι ο κορυφαίος παίκτης της Ευρώπης, ενώ έχει πιθανότητες να αναδειχθεί σε MVP της σεζόν.

«Ο Βεζένκοφ είναι το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη αυτής της σεζόν, καθώς κανένας άλλος στην διοργάνωση δεν απαιτεί τόσο μεγάλο αμυντικό σχεδιασμό παιχνιδιού των αντίπαλων ομάδων. Η στρατηγική του Ολυμπιακού γύρω από τον Βεζένκοφ με το υπόλοιπο ρόστερ του, τον οδήγησε να ανεβαίνει στην κορυφή κάθε διοργάνωσης που έχει συμμετάσχει».//

Περισσότερα

Click to comment

Trending