Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά στοιχήματος: Σουπερκλάσικο Ρίβερ – Μπόκα…

Σουπερκλάσικο έως 10.00
Με λίγες, αλλά καλές επιλογές θα πάμε σήμερα Κυριακή στις στοιχηματικές μας προτάσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν ματς από την Αργεντινή, όπως και από την αγαπημένη μας Αγγλία.

Τα προγνωστικά στοιχήματος

  • Ξεκινάμε με το παιχνίδι της Ρίβερ Πλέιτ που αντιμετωπίζει στο «Μονουμεντάλ» την μισητή αντίπαλο Μπόκα Τζούνιορς. Οι γηπεδούχοι έρχονται από ντροπιαστική ήττα με 5-1 από την Φλουμινένσε, ενώ οι φιλοξενούμενοι κάνανε παλικαρίσιο διπλό μέσα στην Χιλή, κόντρα στην Κόλο Κόλο. Στο πρωτάθλημα η Ρίβερ πατάει καλύτερα από την Μπόκα, γι’  αυτό και βρίσκεται πρώτη με την διαφορά τους, να φτάνει στους 16 βαθμούς.!  Καλύτερη η Ρίβερ φέτος, αλλά σε ένα ντέρμπι τα πάντα μπορούν να συμβούν. Επιλέγουμε τις κάρτες αλλά και τις κόκκινες σε αυτό το παιχνίδι.
  • Συνεχίζουμε με το παιχνίδι της Νιουκάστλ που υποδέχεται την Άρσεναλ. Από τρεις διαδοχικές νίκες έρχονται οι γηπεδούχοι, με την επίθεσή τους να πρωταγωνιστεί σε κάθε παιχνίδι. Οι «κανονιέρηδες» επέστρεψαν στις νίκες αφού πήραν το ντέρμπι του Λονδίνου κόντρα στην Τσέλσι, αλλά το πρωτάθλημα φαίνεται να είναι χαμένο. Δεν έχουν λόγο για παιχνίδι σκοπιμότητας, για αυτό θα επιλέξουμε το goal/goal σε ικανοποιητική απόδοση για δυάδα.
  • Τέλος, κλείνουμε με παιχνίδι πάλι από το Νησί αλλά από την τρίτη κατηγορία της Αγγλίας. Η Μπέρτον σώθηκε και μαθηματικά, γι’  αυτό θα αντιμετωπίσει χωρίς άγχος την Μίλτον Κέινς Ντονς, η οποία χρειάζεται το τρίποντο για να σωθεί. Μονόπλευρο το κίνητρο και αφού μιλάμε για τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, δεν χωράνε στραβοπατήματα. Ποντάρουμε στο διπλό.

Click to comment

Trending